Нова драма в отношенията на Теди Велинова и д-р Енчев

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (2)
18:20 / 20.12.2019
50382
Гордата Теди Велинова е върнала тузарския джип "Мерцедес" G класа на вече бившата си половинка д-р Ангел Енчев и движи из София със скромен "Мини Купър".

Бившата моделка получи бялото бижу на четири колела за рождения си ден през май тази година, но е върнала автомобила на бащата на децата си.

Според мълвата в светските среди, Велинова е решила отново да спечели сърцето на богатия пластичен хирург и очевидно е решила да покаже, че не е била с него заради парите. Затова и му дала ключовете на мерцедеса на стойност над 200 бона, пише "Уикенд".

"Ангел й остави огромна къща в квартал Симеоново. Той никога не би си поискал колата обратно. Тя умишлено му е върнала джипа, за да покаже, че може да се справи и без него. Това е тактиката й да си го върне", коментират от обкръжението на някогашната моделка.

В средата на май Теди Велинова бе изненадана със скъпия дар от съпруга си д-р Енчев за рождения си ден. Поводът бе 40-годишният юбилей на брюнетката. Велинова, която се подвизава като дизайнерка, веднага се похвали със супер мощното автомобилно бижу. Малко преди да получи поръчковия "Мерцедес" G класа, Теди се прости със стария си автомобил, който бе откраднат на паркинг пред централно столично заведение. И до днес тя се чуди как апашите са успели да го вдигнат буквално за секунди, при това пред очите й. Същевременно в светските среди плъзна мълвата, че именно кражбата е провокирала раздялата на семейството. До ушите на ваятеля на силиконови цици и дупета достигнала мълвата, че апаша, задигнал возилото на жена му, май е имал по-специални срещи с нея преди това.

Припомняме, че Теди и д-р Енчев се разделиха след 8 години съвместно съжителство. Двамата се залюбиха през 2011 г., а в началото на 2013 г. пластичният хирург предложи на любимата си брак в Рим, с което отбелязаха една година от връзката си. До сватба така и не се стигна, но въпреки това семейството бе смятано за едно от най-стабилните в светските среди. Двамата имат две деца. Синът им, който се роди през 2013 г. се казва Филип, а дъщеричката им София дойде на бял свят в началото на 2017-а. Теди остана в семейната къща и се грижи за малчуганите, а лекарят се премести да живее в Пловдив.

Виж коментарите (2)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Любопитни новини:
Дядо Иван Звездев сади русенски благи домати
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов: Разбих врата, защото се заключих сам точно преди да...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).