Нов сблъсък между Венета Райкова и Мария Игнатова

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:18 / 09.07.2020
12898
Бившата водеща на "Господари на ефира" и "Х Фактор" Мария Игнатова сяда в стола на Венета Райкова в "Папараци - ново 20".

Според запознати двете блондинки се недолюбват от край време. Венета е канила Мария в някогашното си предаване "Горещо", но тя винаги отклонявала поканите й, защото изобщо не си падала по въпросите, които Райкова задава на гостите си. След това Игнатова е ставала жертва на Папараци, но не приемала сериозно попаденията на Райкова и екипа й. Запознати с отмъстителния нрав на Венета подозират, че тя няма с лека ръка да приеме новината, че именно Мария ще я наследи като водеща. Някои дори подозират, че Игнатова може да стане една от героините й в новия й роман "Куклите", в която Венета обещава още по-скандални разкрития за известни персони.

Мария обаче приема всичко с усмивка и хич не я интересува мнението на безработната блондинка от Попово. Както вече писахме, още преди месец Игнатова е търсила работа при Иван и Андрей, след като ангажиментите й в екипа на Маги халваджиян по Нова ТВ били силно редуцирани. Продуцентите на "Фермата" решили да я вземат под крилото си и били убедени, че тя ще спаси рейтинга на Папарци. 

Не е тайна, че той падаше главоломно, а появата на Венета беше редуцирана до едва 15-на минути. Иван и Андрей били убедени, че Игнатова ще се справи много по-добре като водеща. Предаването поема в изцяло нова посока и ще се трансформира в първия по рода си комедиен телевизионен таблоид в България. Иван и Андрей смятат да заложат на забавната страна на живота и в този дух ще бъдат и интервютата на Мария с нейните звездни гости в студиото. Те ще разказват своите най-забавни и нелепи истории, пише Галерия.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Любопитни новини:
3 храни, които могат да ви помогнат да спите по-добре
Звездна двойка вдигна сватба с пищна церемония
Една легенда се завръща!
Тя е рожденичка днес, но е и прекрасна и талантлива певица, а Люб...
Слънчевите изригвания ще зачестят
Кирил Маричков се оттегля от турнето в САЩ, връща се по спешност ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).