Нов разтърсващ сериал на НВО показва как Русия, КГБ и ДС ни управляват и след ноември 1989-а

Автор: Георги Кирилов
Коментари (4)
09:56 / 09.12.2019
11141
След хита "Чернобил" нов безкрайно откровен сериал на НВО е на път да разтърси бившия източен блок, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Действието на сериала "На тъмно" (BEZ VEDOMI (AKA. THE SLEEPERS)) се развива в Прага, Чехия, но е събирателен образ за това как КГБ и ДС запазват властта си в държавите от източния блок и след събитията от ноември 1989-та година. Ева ли историята на България след ноември 89-та е по-различна от тази показана в сериала.

В основата на сюжета седи фактът, че Русия и КГБ са много по-подготвени от Запада относно настъпващите промени и десетилетия преди това започват да си "отглеждат" "дисиденти" и "опозиционери", които в правилния момент биват "инсталирани" като вътрешни министри, министър-председатели, а реалните демократи и конкуренти за властта биват "самоубити".

По всяка вероятност новият сериал ще разтърси из основи Европа подобно на "Чернобил". Също като сериала за най-голямата ядрена катастрофа на човечеството и "На тъмно" е в само 6 епизода с дълготрайност около час всеки.

Виж коментарите (4)
Още новини от Любопитни новини:
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).