Николета съсипа Гена Трайкова с новината, че чака дете от Венелин Петков

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:48 / 01.06.2020
52405
Новината, че водещата на спортните новини по Би Ти Ви Николета Маданска е бременна от шефа си Венелин Петков, е съсипала бившата му изгора Гена Трайкова, разкриха техни колеги. "Уикенд" пръв разкри причината за внезапното изчезване от малкия екран на Николета в по-предния си брой. Преди дни Маданска официално е признала пред колегите си, че е бременна.

От близо два месеца Николета не се е появявала в ефир и това породи доста въпросителни сред зрителите. Доскоро Маданска бе една от звездите на спортната емисия и внезапното й изчезване със сигурност стана съмнително. Усмихнатата блондинка все още е част от екипа на Би Ти Ви и редовно споделя различни репортажи на свои колеги на стената си във Фейсбук, но от няколко седмици не е на екран.

Една от причините била отшумяващата пандемия от коронавирус, която силно притеснила бъдещата майка. Николета и Венелин пазели в тайна от колегите си, че ще стават родители и заради бившата му изгора Гена. Бъдещите родители не искали да ги одумват и се опитвали да запазят в тайна бременността й колкото се може по-дълго време. Така или иначе, вече слуховете са официално потвърдени. Откакто радостната вест обхожда Би Ти Ви, Трайкова е в минорно настроение и все по-рядко се усмихва. 

Венелин и Гена бяха една от най-известните любовни двойки в кулоарите на Би Ти Ви в продължение на 7 години. Любовта им пламна, докато двамата бяха екранна двойка и всяка вечер четяха новините. Разлъката се случи, когато ги повишиха в шефове, но в името на съвместната им работа запазиха цивилизовани отношения и към днешна дата са добри приятели. След раздялата им Петков любеше бившата миска и водеща на предаването "Cool...T" Полина Гергушева. Гена пък имаше връзка с доста по-младия си колега Иван Георгиев.

Два месеца преди да получи дългоочакваното повишение като шеф на новините, бившата новинарка започна връзка с амбициозния репортер. Именно аферата му с нея го изстреля на върха. Георгиев бе повишен във водещ на новините благодарение на изгората си. Гена обаче се оказала доста властна и ревнива и Иван я зарязал. От няколко месеца синеоката блондинка носи на безименния пръст на лявата ръка красив пръстен, наподобяващ годежен. 

Колеги на Трайкова обаче разкриха, че тя не е сгодена, а нарочно носела бижуто с камък, за да дразни бившата си изгора Венелин. Гена тайно се надявала, че с голямата й любов Венелин имали шанс отново да се съберат някой ден. Уви, новината, че ще става татко, я съкрушила. Връзката на 35-годишната Николета и 48-годишният Венелин започна на коледното парти в телевизията през 2015 г. в Банско. Тогава те си разменяли шеги и закачки, а на следващия ден свидетели ги видели да карат ски заедно.

Говори се, че Николета направила първата крачка към по-сериозно обвързване, като поканила Венелин на уж приятелска среща в дома й под претекст, че иска да му демонстрира готварските си умения. Блондинката се слави като майстор на сладкишите и тортите, но освен с кулинарни изкушения, успяла да впечатли Петков и с визията си. Той бързо хлътнал по красавицата. През последните години журналистите няколко пъти бяха пред раздяла, но изглежда са успели да изгладят различията си. 

Техни близки казват, че и двамата са много трудни характери, обичащи да налагат мнението си, но в името на любовта и хармонията съумели да направят много компромиси. Доскоро Венелин бил фокусиран върху кариерата си, но с напредването на възрастта все по-често се замислял за наследници. Така и двамата с Николета стигнали до извода, че са готови да бъдат родители. 

Техни колеги от Би Ти Ви споделят, че били толкова потайни относно личния си живот, че дори след 4 години съжителство все още се държали дистанцирано пред останалите в нюзрума. Дори в личните си профили в социалните мрежи те не споделяли свои общи снимки, все едно отношенията им са само колегиални. Като шеф в телевизията Венелин намирал за много непрофесионално да афишира, че живее със своя подчинена. 

Сега обаче, когато на хоризонта се задава бебе, това няма как да остане незабелязано. Възможно е новинарят и колежката му да узаконят отношенията си с брак, допускат в бранша.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).