ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Никол Станкулова се пробва в нов бизнес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:29 / 13.03.2022Коментари (1)19668
©
Никол Станкулова влиза в имотния бизнес. Повод за предположенията даде самата тя. Синоптичката на Нова тв загатна на 3 март, че стартира нов проект, като сподели в социалната мрежа снимки с интериорния дизайнер Алекс Ковачев – мъжът на колежката й Гери Малкоданска, която също е в отпуск по майчинство. 

"Дом. Държа да ми носи любов. Как обаче се създава такъв? Говорим си с Алекс Ковачев", анонсира Никол. Едва ли става дума за тв предаване, каквито амбиции Никол имаше преди време. До преди да излезе в отпуск по майчинство, тя бе и сред панелистите в предаването "На кафе", като с другата ефектна синоптичка на Нова тв Гери Малкоданска се редуваха да са в ефир. Предвид пестеливият анонс на Никол и таговете в поста й, които засягат само луксозни имоти, по всяка вероятност става дума за подкаст или друга поредица, тясно свързана с интериорния дизайн. В първия епизод явно фокусът ще е върху дейността на Алекс Ковачев. Нищо чудно и проектът на Никол да е изцяло в сътрудничество с мъжа на Гери. Както е известно, той има фирма за интериорен дизайн, която е сред водещите в сферата. Жена му Гери Малкоданска също участва дейно, даже рекламира някои от апартаментите, обзаведени от Алекс и екипът му.

От споделените кадри, стана ясно, че в един от тях е заснет и разговора на Никол с Алекс за това как се създава дом, което едва ли е случайно. Още повече, че става дума за просторен и луксозно обзаведен пентхаус. "Скоро всичко в детайл... само за ценители", отвърнала е Никол на Алекс, след като той изтъкна в коментар под поста й, че няма търпение да покажат приятния разговор.

Синоптичката, която роди втората си дъщеря Андреа в края на октомври, миналата година, се завърна доста бързо към работата. Едва ли е изненадала някого, защото Никол не отсъства дълго от ефира на Нова тв и след като роди голямата си дъщеря Теа. Красавицата прекъсна втория си отпуск по майчинство, като първо блесна дни преди Коледа, миналата година в репортаж за инициативата на Нова тв "Време за надежда", чиято цел е да помогне на изоставени кучета да намерят нов дом и нови стопани. Както е известно, Никол е страстен защитник на животните, и това не е първата благотворителна акция, в която участва. Затова не е чудно, че тя не само позира, прегръщайки куче в приют наред с другите синоптици на Нова тв, и сподели пред камерите за кампанията. След като се показа с кучето Добрин в репортажа на Нова тв, Никол влезе с Мушмула в студиото на Новините на Нова тв и даже в нейно присъствие каза прогнозата за времето.

С новата си роля, свързана с интериорния дизайн, Никол Станкулова, която на 8 август ще празнува 34-тия си рожден ден, определено предизвика любопитството. Още повече, че май не става дума за предаване, за каквото се смяташе, че мечтае отдавна. Красавицата, чийто мъж е Теодор Минев – синът на банкера Цеко Минев, има нужния опит. През 2015 г. тя води рубриката "Никол и специалистите" в предаването "Събуди се", в което разказваше за интересните професии, като прекарваше една "работна смяна" със своите герои. По-късно красавицата съвместяваше работата си като синоптик с воденето на друга рубрика, този път в сутрешното предаване на Нова тв "Здравей, България". Никол правеше интервюта с популярни личности в рубриката "Денят на...". Дали изцяло се е разделила с идеята да е водеща в тв ефира или проектът, който стартира, е просто допълнително предизвикателство, предстои да се разбере.


Още по темата: общо новини по темата: 3974
16.12.2022 »
30.09.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/663 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
тази обиколи едн куп кревати докато се намери този глупендер да я прибере!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: