Непобедими завземат летище "Пловдив"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
14:00 / 11.10.2011
8266
В истинско бойно поле с престрелки, взривове и шеметни каскади се превръща следобед летище "Пловдив". Аеропортът е ключов декор на някои от най-горещите сцени от продължението на хитовия екшън "Непобедимите-2".

Другите необходими декори и снимачни площадки са подготвени с американска педантичност и тепърва предстои тяхното взривяване, опожаряване и всичко от този жанр накуп, разказа пред Радио Пловдив директорът на летището Дойчин Ангелов.

Легендарните звезди от филма ще пристигат в различни дни, според присъствието им в сценария. Те ще снимат на летището до петък. Днес са предвидени да се развихрят Арнолд Шварценегер и все още обвитият в пълна секретност "Мистър Умирай трудно" - Брус Уилис, който снощи пристигна в Пловдив, но пребиваването му се пази в дълбока тайна.

Компанията - мениджър е наложила стриктни мерки за сигурност и засега любопитни журналисти и външни лица не се допускат край снимачните площадки. Въпреки това организацията е перфектно устроена за да не се наруши летищния график и удобствата на пътниците - снимките започват след осъществяването на двата чартърни полета по разписание, разказа летищният директор.

Обвити в пламъци и разтърсвани от експлозии по пистата ще свистят два специално ангажирани самолета и дори един хеликоптер Кугър, чиято роля в екшъна засега е известна само на сценаристите.

Освен познатите лица от първата част на "Непобедимите", към компанията на Брус Уилис, Силвестър Сталоун, Долф Лундгрен, Джейсън Стейтъм, Джет Ли, Мики Рурк и другите, в продължението блестящо се вписва и другата екшън легенда от осемдесетте години - Чък Норис, който разбира се ще демонтрира прочутите си ритници, поразяващи враговете с виртуозна прецизност.

Според запознати, във втория филм Арнолд Шварценегер ще има по-централно присъствие, тъй като в първата серия неговият персонаж се мярна в едва няколко кадъра, където бившият губернатор на Калифорния почти изигра самия себе си. Както и в първата част, така и в следващата Брус Уилис играе от "лошите" и май няма да спаси никой, но не се знае дали ще "умре трудно".

Другият екшън идол от осемдесетте - Долф Лундгрен (на когото годините съвсем очевидно не оказват никакво влияние) - се оказа дотолкова пристрастен от България, че си е закупил жилище у нас и в този смисъл, в момента си е "у дома". Железният викинг, с ледени очи и атлетична фигура, е снимал тук вече няколко продукции и доста комерсиални реклами.

Сценарийна тайна е и това, дали за някой от типажите не е предвидена героична смърт, което с оглед правилата на жанра е малко вероятно, но не са изключени изненади в тази насока.

Идеята от първия филм, в който звездите влизат в образите на група наемници, но с висок морал и съхранена човечност най-вероятно ще бъде доразвита и във втората серия - тяхното развито чувство за чест, добро и зло ще им помогне да преодолеят безброй смъртоносни капани и неимоверни изпитания, от които те обичайно излизат с опустошена душевност, но съхранена вяра в Доброто.

Източник: БНР


Виж коментарите (9)

Още по темата (7):
19.08.2012 Хвалят България за "Непобедимите 2"
14.11.2011 Победиха "Непобедимите" Шварценегер, Уилис и Сталоун
15.10.2011 Арнолд Шварценегер си замина с благодарности от България
15.10.2011 Брус Уилис похапва риба в пловдивско ресторантче
14.10.2011 Рамбо си забрави очилата, тича на очен лекар
11.10.2011 Продължават снимките на Непобедимите край Пловдив
Още новини от Любопитни новини:
Нина Добрев пострада жестоко при инцидент с мотор 
Мария Бакалова ослепителна в Кан
Изписаха Росица Пейчева и бебето
Големи гласове идват в Пловдив
Успешен спортист, депутат и министър празнува днес
Любов от пръв поглед в семейството на двойка от "Един за друг"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).