Наоми Осака очаква голямо събитие в живота си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
23:00 / 16.01.2023
1932
Новината, че една от най-добрите тенисистки в света - Наоми Осака пропуска Australian Open, породи най-различни слухове. Оказа се обаче, че японката е бременна и това е причината да откаже участие в първия турнир от Големия шлем за сезона. Това означава, че няма да я видим на корта през тази година.

Припомняме, че тя не е играла тенис мач от септември. Осака съощи новината със снимка от видеозон в Туитър.  Ето какво написа тя:

"Последните няколко години бяха меко казано интереси, но разбрах, че най-големите предизвикателства в живота може да са най-забавни. Тези някоко месеца далеч от спорта ми дадоха нова любов към играта, на която съм посветила живота си.

Осъзнах, че животът е твърде кратък и не мога да имам нищо за даденост. Знам, че имам толкова много неща, за които да мисля в бъдеще, а най-важното в този момент е моето дете да може да гледа мой мач и да каже "Това е майка ми".

2023-а ще бъде година пълна с уроци и се надявам, че ще ви видя на старта на следващата. Ще бъда на Australian Open 2024", написа тя.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Кирил Маричков се оттегля от турнето в САЩ, връща се по спешност ...
Зомбори и Весела Бабинова се разминали в началото
Стридите - естествен афродизиак
Принц Уилям и принцеса Кейт "преминават през ада"
Остров Света Анастасия всеки ден посреща десетки туристи
Цитиридис влезе в болница


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).