ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Най-добрите меме криптовалути за инвестиция през юни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:19 / 04.06.2024Коментари (0)2348
©
Kриптовалутите преобразиха финансовия пейзаж в последните години, като меме коините добавиха към тях и елемент на хумор. Това, което привлича инвеститорите в новите меме криптовалути, е тяхната възможност за голям растеж, движен от подкрепата на общността и най-новите тенденции. В този доминиран от мемета крипто пейзаж, купувачите търсят най-интересните меме токени, които биха могли да бъдат следващата следващата криптовалута, която ще се изстреля нагоре.

В тази статия ще ви запознаем с някои от най-любопитните нови меме токени през юни, които сме избрали въз основа на нашето обстойно проучване.

Купете PlayDoge (PLAY долар)

Защо българите харесват меме криптовалути?

От забавни снимки на кучета до знаменитости и карикатури, меметата се превърнаха в неразделна част от онлайн културата. Беше въпрос на време и криптовалутите също да последват тези популярни тенденции.

Възходът на меме токените беше изненадващ обрат за много дългосрочни крипто инвеститори, като мнозина българи очакваха хайпът постепенно да отшуми. Но десетилетие по-късно тази категория криптовалути продължава да процъфтява.

Българите инвестират в меме монети поради най-различни причини, като следните няколко са най-популярните:

Да бъдеш част от меме общносттаПотенциал за бързи и големи печалбиВайръл трендове в социалните медииДостъпност и ниски цениСтрахът от изпускане на потенциална голяма печалбаТе са смешни и забавляват българитеНай-добрите меме криптовалути през юниДокато крипто пазарът изпраща месец май, инвеститорите насочват погледа си към меме криптовалутите, които показват признаци на възход за юни 2024 г. Sealana (SEAL долар), PlayDoge (PLAY долар) и WienerAI (WAI долар) са сред най-добрите претенденти, за които се очаква да направят значителни крачки през следващия месец. 

Sealana

Първият меме койн в нашия списък е Sealana (SEAL долар), който е изграден върху блокчейна на Solana. Sealana проследява историята на затлъстял и мързелив американски тюлен Redneck. С надеждата да се изнесе от мазето на майка си, Sealana започва да търгува с криптовалути. 

Sealana се отличава от другите меме монети с опростения си подход за предпродажба. Инвеститорите могат да закупят Sealana, като изпратят SOL до определен портфейл, елиминирайки всяка форма на посредници, свързани с традиционните предварителни продажби.

Много от крипто инвеститорите се интересуват от закупуването на Sealana поради успеха на много други от базираните на Solana меме токени. В момента 1 SEAL долар се равнява на 0.022 долара.

Купете Sealana

PlayDoge

Втората мемe криптовалута в нашия списък е PlayDoge (PLAY долар). Той въвежда мобилна play-to-earn игра, която ще трансформира емблематичния Doge във виртуален домашен любимец в стил Тамагочи.

Като се грижите за вашия виртуален домашен любимец PlayDoge и се състезавате в мини-игри, можете да спечелите PLAY долар токени като награда. Предстоящото стартиране на приложението ще покаже най-добрите играчи в онлайн класация. Те също така ще имат право на допълнителни PLAY долар бонуси и други награди.

Освен с играта, притежателите на PLAY долар ще могат също така да стейкнат своите токени. В момента PLAY долар е на цена от 0,005 долар при предварителната си  продажба. Тя ще се състои от 40 рунда, през които PlayDoge цели да събере сумата от 24,4 милиона долара.

Купете PlayDoge (PLAY долар)

WienerAI

WienerAI (WAI долар) е иновативен проект, който по всичко изглежда скоро ще стане хит. WienerAI предлага впечатляващи награди за стейкване за инвеститорите, които купят токена по време на предварителната продажба.

Основният продукт на проекта е бот за търговия с крипто, захранван от изкуствен интелект. Чрез чатбота потребителите могат да поискат съвет за търговия, след което WienerAI ще претърси пазарите за най-добрите оферти и най-добрата цена.

Нещо повече, притежателите на WAI долар токени могат да започнат да печелят пасивен доход веднага, като стейкват инвестициите си на уебсайта за предпродажба.

С продължаващата текуща тенденция за меме токени, вдъхновени от кучета, една ранна инвестиция във WienerAI може да има огромна възвръщаемост в бъдеще. Текущата цена за 1 WAI долар токен е 0,000714 долар, като събраните досега средства са над 4,2 милиона долар.

Купете WienerAI 







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Олимпийски игри в Париж 2024
Хороскоп за деня
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Как ще оцените началото на мандата на новия кмет Димитров?
Слаб (2)
Среден (3)
Добър (4)
Много добър (5)
Отличен (6)
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: