Мъж направи романтичен подарък за любимата си, но обърка адреса

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
17:12 / 09.03.2016
8001
Ексцентричен и очевидно леко разсеян бургаски Ромео реши да изненада любимата си с най-романтичния подарък за 8 март. Той облепи целия вход на блок в голям бургаски комплекс със сърца и направи жест, който би трогнал всяко женско сърце. Всичко може би щеше да завърши с хепиенд, но се оказа, че неизвестният любовник е объркал адреса.

"В този апартамент не живее никаква Габи. В целия блок нямаме жена с подобно име", написа в социалните мрежи бургазлия, станал свидетел на куриозната случка.

Постът му се споделя лавинообразно във Фейсбук и изцепката на разсеяния Ромео определено забавлява, пише "Флагман".

"Дайте да издирим момичето! Някой толкова се е постарал заради нея, а накрая тя няма да разбере", зоват бургазлии в социалните мрежи и търсят Габи. На този етап напълно безуспешно. Други изразяват съмнения, че това е дело на някой вманиачен ухажор, а Габи вероятно е излъгала за адреса си, за да разкара напористия нахалник.

От снимките личи, че сърцата са ръчно изрязани. Грубите изчисления показват, че има между 200 и 300 сърца, разлепени из целия вход, включително и в асансьора. Върху всяко едно от тях има послание към въпросната Габи.


Виж коментарите (7)
Още новини от Любопитни новини:
Слави Трифонов се разделя с двамата от най-верните в екипа си
Наш манастир пази уникален стенопис на Тайната вечеря отпреди 7 в...
Много драматичен обрат с участник в "Стани богат", стигнал до 10 ...
Ивет Лалова: Не бих те заменила за целия свят
Един от най-мащабните конкурси започва след броени дни
Почина велик музикант


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).