Мудева се сбогува с "Игри на волята" със сълзи на очи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:52 / 21.10.2023
5763
"Определено се промених и от мен излезе женски характер, а не такъв на момиченце. Разбрах, че трябва да бъда егоист и да не мисля толкова за останалите, а за себе си. Ако не поставяш себе си на първо място никой друг няма да го направи“.

Това сподели Теодора Мудева веднага след отпадането си от "Игри на волята“ в официалния подкаст на предаването. Пред водещата Ива Иванова носителката на титлата "Мис България“ 2018 разказа, че в риалити формата е била искрена и истинска. Казвала всичко в очите така, както го мисли и както родителите са я научили. Излиза с чисто сърце, пише "България днес".

"Надявам се, че Румен видя, че съм по-силна, отколкото си мисли. И че няма нужда да ми пази коленете. Доказах си, че мога много. И когато сме заедно, можем да сме на върха. А когато сме поотделно и двамата сме долу“, сподели Мудева от разпадналото се племе на "Амазонките“.

"Много пъти съм превъзмогвала егото си в името на племето. Имаше момент, в който се ядосвах на себе си, че не съм заядлива. 15 години съм тренирала спортни танци и много ме хвана яд, че не бях в играта с носилката. Казах си тогава – ще спра да се пренебрегвам и гласно щя заявявам позицията си занапред“, разкри още Мудева.

След като отпадна в битката срещу своята съплеменничка от "Гладиаторите“ Цвети, с която беше заедно и в "Амазонките", Теодора се сбогува с "Игри на волята“, но получи топли думи на изпроводяк от водещата Ралица Паскалева.

"Пет седмици на Дивата река в глад и мизерия. Ти си герой. Ти и останалите жени се справихте брилянтно. Браво!“, насърчи я Паскалева, след което Мудева напусна шоуто.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6594):
31.05.2024 Появиха се кадри от бляскавата сватба на дъщерята на Цеца Величкович
31.05.2024 Шокираща снимка на княгиня Калина предизвика вълна от коментари във
фейсбук
31.05.2024 Разкошна по бански дори и на 65
31.05.2024 Три сватби подготвят участници в "Един за друг"
31.05.2024 Етиен Леви разказа подробно за доносничеството
31.05.2024 Виктор се завръща в "Ергенът" 4?
Още новини от Любопитни новини:
Организация: Да шофираш като жена означава най-вече едно: да оста...
След смъртта на баща си Павел получил смразяващо обаждане: Топкит...
Участник в "Кой да знае" определи шоуто за нагласено
Ваня Червенкова със смразяващ разказ от Тибет: Видях как смъкват ...
Антония Петрова показа снимки от бала си
Ненчо Балабанов е горд баща, показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).