Мол "Галерия Пловдив" зарази с темпераментни ритми посетителите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:13 / 14.01.2012
3621
С букет от светлина и настроение бе огрян в съботния ден мол "Галерия Пловдив". Точно в 12 ч. бе даден старта на превърналото се в традиция "Уикендно оживление" в източния атриум, който дава сцена на не едно събитие в утвърдилия се и като арт средище мол. Редовните посетители, на най-големия търговско-развлекателен комплекс на Южна България, знаят че винаги могат да очакват изненади още от входа. Хората влизащи, със списък за покупки или излизащи с пазарските колички от търговските обекти, бяха увлечени от ритмите на латино фиестата, очаровани от вокалните изпълнения на малките таланти на Пловдив. 

Огненият темперамент на танцьорите от "Салса де Куба", ефектните им костюми вдигнаха настроението над височината на купола на мола. Салса ваятелите не просто докараха лятото в просторния мол, но и завихриха посетителите да "вкусят" от стъпките и да усетят ритъма. Хора изоставяха покупки и пазарски колички и се впускаха в салса редица, водещата също не остана безучастна и фиестата се разгърна по непредсказуем начин, който взриви атриума.

В съботния ден гостите на мола получаваха най-големите дарове - усмивка и добро настроение. Наред с промоциите в обектите, с богатата палитра на атракциони, мол "Галерия" винаги се стреми да даде и още нещо за своите гости - усещане за празник. На 14 януари той бе факт, а участниците на сцената и сладкодумната водеща поздравиха посетителите с настъпването на новата 2012-та и обещаха много интригуващи събития и изненади през годината.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Най-лошият кошмар за финалистките в "Ергенът" се сбъдна! Няма поб...
Чоткин отвя всички в Hell’s Kitchen и грабна голямата награда от ...
Поредната магнитна буря удари Земята
Джакпотът от тотото падна, вижте от кой град е късметлията
Рибар улови 85-килограмов сом
Шеф Манчев променя правилата в "Черешката на тортата"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).