Миска рекордьорка се сгоди, каза "да" в Дубай

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:41 / 20.10.2023
4604
Миска, която държи рекорда за най-много корони и титли от участия в български и международни конкурси, се сгоди!

Ослепителната блондинка Инес Петрова каза "да" на любимия си Петър. Половинката й прави предложение, като пада на коляно в Градината на чудесата в Дубай.

"Това беше най-хубавата изненада на света. Сто пъти казах "да", разказва за един от най-щастливите дни в живота си Петрова.

Инес и Петър отпътуват за екзотична почивка в арабската държава, но миската дори и не подозира, че това пътуване ще промени живота й. Двамата още не са планирали дата за сватбата, като тепърва предстои тежка организация за бляскавото тържество, пише "България Днес"

Рекордьорката по отличия от конкурси за красота, която е родом от Берковица, може да се похвали, че е Мис Северозападна България 2015, а същата година участва в "Мис Интерконтинентал България". Обявявана е и за най-красива топмоделка. Преди време признава, че няма намерение да спира с конкурсите и докато се чувства във форма, ще продължава да се бори за победите за България.

Инес има и друго върхово постижение - през 2020 г. участва в 6-и международен конкурс за красота. Рекорден успех, с който не може да се похвали друга девойка от родните хубавици.

Преди пет години Инес извоюва второто място на световния конкурс "Фотомодел на Вселената 2018". България се класира в челната тройка на надпреварата в конкуренцията с модели от над 50 държави. Петрова грабна призовото място в Турция, след като положи усилия в четири кръга - национален костюм, бански, коктейлни рокли и официални тоалети.

Друг любопитен конкурс, на който участва, е "Мис Седем континента". Отново е в Турция, като в рамките на 10 дни преборва участнички от 25 държави. Инес се завръща победоносно със специалната награда "Мис Диско кралица на света 2016", като големият й коз тогава е изпълнението на песента "Хубава си, моя горо".

Виж коментарите (3)

Още по темата (6594):
31.05.2024 Появиха се кадри от бляскавата сватба на дъщерята на Цеца Величкович
31.05.2024 Шокираща снимка на княгиня Калина предизвика вълна от коментари във
фейсбук
31.05.2024 Разкошна по бански дори и на 65
31.05.2024 Три сватби подготвят участници в "Един за друг"
31.05.2024 Етиен Леви разказа подробно за доносничеството
31.05.2024 Виктор се завръща в "Ергенът" 4?
Още новини от Любопитни новини:
Организация: Да шофираш като жена означава най-вече едно: да оста...
След смъртта на баща си Павел получил смразяващо обаждане: Топкит...
Участник в "Кой да знае" определи шоуто за нагласено
Ваня Червенкова със смразяващ разказ от Тибет: Видях как смъкват ...
Антония Петрова показа снимки от бала си
Ненчо Балабанов е горд баща, показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).