Миро претърпя инцидент, минути преди да излезе на сцената

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:12 / 14.09.2023
3781
Поп певецът Миро преживя страховит инцидент, който по чудо го остави жив и здрав. Случилото се е по време на партито на bTV по случай началото на новия сезон. 

Миро, който тази година е треньор в "Гласът на България", бе изненадата на вечерта и изпълни няколко от големите си хитове пред гостите. Но секунди преди да се качи на сцената се случи нещо, което го разтрепери и помрачи доброто му настроение. 

Изпълнителят на "Гълъбо" се спъна на стълбите, докато се качва на сцената и падна много жестоко. Микрофонът му бе включен и в залата се чу ужасен тътен, който проглушване ушите на всички. На Миро му трябваха няколко минути да се съвземе и все пак да се качи на сцената и да изпълни ангажимента си. 

За щастие се размина само с охлузвания и с едно скъсано сако, с което му се наложи да излезе да пее. Именно това е причината за скъсаната дреха, а не както писаха някои медии, че е стигнал дъното, нямал пари и че е надрусан. Истината се крие в инцидента, но явно някои журналисти на подобни светски събития предпочитат да прекарват повече време на безплатния кетъринг и напитките от бара, вместо да се насладят на програмата, която тази година е без забележки.

На партито на медията присъстваха всички лица от екрана, сред които наш репортер разпозна Цветанка Ризова, Натали Трифонова, Деси Стоянова, Мария Силвестър, Петя Дикова, Антон Хекимян, Златимир Йочев и т.н. Разбира се, на партито се появи ергенът Евгени Генчев с избраницата си Валерия,  певицата Дара, която също е сред треньорите на "Гласът на България, както и актьорът Башар Рахал, пише blitz.bg.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6588):
30.05.2024 Пускат допълнителни билети за Chaplin Pianissimo в Пловдив
30.05.2024 Vanity Fair: Състоянието на Кейт Мидълтън се подобрява
30.05.2024 Холивудски актьор е обвинен в опит за убийство на бившата си приятелка
30.05.2024 Селин Дион: Ако не мога да бягам, ще вървя. Ако не мога да вървя, ще пълзя, но няма да спра
30.05.2024 Глория с пеперуди в стомаха
30.05.2024 Мария проговори за скандала покрай спрения клип на най-новата й песен
Още новини от Любопитни новини:
Участник в "Кой да знае" определи шоуто за нагласено
Ваня Червенкова със смразяващ разказ от Тибет: Видях как смъкват ...
Антония Петрова показа снимки от бала си
Ненчо Балабанов е горд баща, показа сина си
На 46 години Лиляна Павлова стана тайно майка за трети път?
Ричард Величков пред Plovdiv24.bg: Искам да опровергая всички лъж...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).