ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Мечтан успех в кариерата за една зодия днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:03 / 25.06.2021Коментари (0)5499
©
Дневен хороскоп за 25.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Изненадата, която ви разочарова сутринта, е породена от неочаквани трудности и разправии в семейството. Повлиява и върху отношенията ви с вашите колеги. Наложете си спокойствие. Без особени усилия ще се справите с основните си служебни задачи. На работното място разчитайте на помощ от страна на колеги и приятели. Възможно е ново романтично увлечение, което ще завърши с раздяла и душевни рани. Бъдете предпазливи към новите си познати. Не се подвеждайте по миловидното изражение и нежният поглед на роден в Овен, целящ да ви вкара в леглото си. Ако сте семейни, проблемите са ви гарантирани. 

ТЕЛЕЦ

Щастливи сте, защото имате информация, че се подобрява  материалното ви състояние. Достатъчна причина, за да се заредите със сили и самочувствие. Разчитайте на помощ и не отказвайте инатливо и гордо съветите на вашите колеги. На работното място се постарайте да приключите със задълженията си в рамките на работния ден. Отидете на гости или си поканете приятели у дома, за да хармонизирате отношенията с любимите си хора. Самотните ще срещнат подходящ партньор. Не пропускайте да докажете на любимите си хора, че чувствата им са споделени и се отдайте на желани сексуални наслади. 

БЛИЗНАЦИ

На работното си място се справете със задачите си още до обед. Не планирайте начинания, за да избегнете провал. Стабилизирайте постигнатото в изминалите седем работни месеца от началото на годината и направете оценка на успехите и неуспехите си, както и на причината породила вторите. Преди да пристъпите към изясняване на отношенията с интимната половинка, осъзнайте грешките в поведението си. Семейните могат да се отдадат без притеснение на интимни преживявания и сексуални удоволствия, защото са уверени в чувствата си. 

РАК

Имате шанс да се възползвате от възможността за небивал успех във всички начинания. Ще изнервите вашите колеги с постиженията си. Разчитайте на помощта на вашите приятели. Всичко започнато ви носи успех. Радвате на внимание от страна на влиятелни личности, които търсят помощта ви, но поискайте да ви я заплатят. Не се впускайте в любовни авантюри, само защото сте съжалили някого в неговата самота. Няма да бъдете щастливи. Дълго ще лекувате душевни рани. Непреценените сексуални отношения в този ден, особено ако са случайни, са гаранция за бъдещи проблеми и дълъг период на самота.

ЛЪВ

Не прекалявайте с изискванията си на работното място, за да не се окажете в изолация. Добре е да цените положителните качества във вашите колеги, вместо непрекъснато да им посочвате недостатъците. Не допускайте финансови загуби, които ще се отразят неблагоприятно и на отношенията с деловите ви партньори. Вашата безпричинна чувствителност по отношение на любимите ви хора е повод да се съмнявате в тяхната вярност. Не ревнувайте. Не се опитвайте да правите агресивен секс с партньорите си, само защото искате да си отмъстите, без да имате причина за това.

ДЕВА

Възможни са сериозни проблеми с хората от вашето обкръжение. Денят ви поднася трудности, а начинанията, ако не са обмислени, може да ви провалят заради финансови загуби. Забравете рискованите действия, заради които няма да спечелите уважението нито на вашите колеги, нито на близките си. Новите запознанства са ви интересни, но не са подходящи за интимни отношения. Не си позволявайте романтични срещи и изневери. Сексуалните контакти няма да ви доставят наслада, дори и ако са любимите ви хора. Не насилвайте себе си. 

ВЕЗНИ

Събития, свързани с икономическата ситуация в държавата, ще повлияват плановете ви. Мнението ви ще бъде чуто, ако не го налагате с агресия. Идеите ви ще бъдат оценени и подкрепени. Ако сте на държавна работа, бъдете особено предпазливи в този ден. Разсеяността ще попречи на успехът ви и може да ви спечели понижение или уволнение. Вечерта очаквайте романтична среща. Често сте склонни да забравяте, че импулсивността в интимните отношения е безпричинна и неволно сте засегнали любимите си хора. Не си позволявайте агресивен секс, ако имате до себе си партньори, родени в Риби или Рак. Ще ги отблъснете.

СКОРПИОН

Ще ви поканят да разкажете за идеите си във връзка с подобряване на работата. Ако имате своя фирма се възползвайте от тази възможност и дайте на всички да разберат, че знаете как да постигате целите си. Търсете допълнителна, добре платена работа, за да не изпаднете във финансова криза. Избягвайте нови запознанства, бъдете сдържани, когато давате израз на чувствата си, защото ще събудите завистта на неприятели. Сексуалните ви отношения са в криза, за която не успявате да откриете причината. Може би е в неразположение на половинката ви.

СТРЕЛЕЦ

Работете спокойно. Нека задачите ви бъдат рутинните, за да не ви  натоварват. Само така имате възможност да постигнете материални успехи. Личните ви отношения днес са затруднени. Деловите запознанства са успешни, ако сте внимателни по време на разговорите, които провеждате. Бъдете със семейството си. Несемейните ще изживеят интересна и запомняща се романтична среща, която ще се превърне в интимна връзка. Вечерта си създайте приятна обстановка, усамотете се с любимите си хора, не пропускайте сексуалните изживявания, които ви зареждат със сили.  

КОЗИРОГ

Ще понесете по-лесно, изпитанията, които  ви подготвя Съдбата, ако има на кого да се доверите. На работното място се справяте добре. Въпреки професионалните успехи настроението ви не е добро. Заредете се с оптимизъм, за да не създадете допълнителни конфликти с вашите колеги и началници. Важните разговори с брачната или интимна половинка, целящи изясняване на отношенията, оставете за вечерта, но в романтична обстановка. Постигнете хармония в отношенията и се отдайте на сексуални удоволствия, особено ако имате до себе си Телец или Лъв. 

ВОДОЛЕЙ

Имате шанс да постигнете с труда си отлични финансови успехи. Дори и малката печалба е във ваша полза и е основа за предстоящи по-големи приходи. Вечерта е възможен конфликт с вашите близки. Всички подписани договори  ще бъдат печеливши. Деловите срещи и разговори са успешни. Не ги отменяйте. Радвате се на хармония в личните отношения, но сте притеснени от ревността, което ваши неприятели разпалват у любимите ви хора. Ако интимната ви половинка няма желание за секс, разберете каква е причината, защото може да е свързана с поредната интрига. 

РИБИ

Новина за професионална изява, за каквато дълго мечтаете, ще промени коренно живота ви. Много от вас ще създадат нови отношения. За съжаление е възможно да не са подходящи. Преди да вземете решение е от значение да се успокоите и да приведете в ред мислите си. Така ще избегнете грешките. Ако сте влюбени и обичате искрено и честно, без да се съобразявате с нечие мнение, ще ви отговорят със същото. Във ваша власт е да сте в хармония с интимната си половинка и да изживеете за пореден път незабравими сексуални удоволствия, особено с партньор Стрелец.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Български национален отбор по футбол
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: