Мбапе крие майка с две деца, която му е и кака

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
22:57 / 16.12.2022
12023
Клюкарските издания не спират да се ровят в интимния живот на нападателя Килиан Мбапе.

Звездният нападател на Франция сменя често гаджетата, вероятно и заради това ги крие ревностно. Той е сред малцината играчи, който не се радва на нежна подкрепа по време на световното първенство в Катар, където "петлите“ утре излизат във финала срещу Аржентина.

Поредната май е белгийката Роуз Бертрам. Тя, също и като предишните, му е кака. На 27 е и е успешен модел.

Във вените на красавицата тече смесена кръв. Нейната майка е от Белгия, а бащата – от Кабо Верде. Двамата се запознали в Париж, където тя имала служебни ангажименти.

Мпабе обаче не e първият играч на Пари Сен Жермен, с когото Роуз има връзка. Още когато е на 17, тя среща бившия национал на Нидерландия Грегъри ван дер Вил. Любовта им пламва именно по времето, когато десният защитник играе за френския клуб, и от нея се раждат две деца.

"В момента съм свободна и готова да срещна нов човек. Не решаваш в един момент, че ще скъсаш с някого. Това е дълъг процес. Ван дер Вил е баща на моите деца и съжалявам, ако сме се разделили по лош начин“, заяви наскоро красавицата, която е дефилирала на модната сцена за известни брандове.

Преди да се хване с белгийската красавица, Мпабе беше спряган с известния модел и трансджендър Инес Рау. Сега на 32 тя сменила пола си, когато била още на 16. "Едва след операцията се почувствах в кожата си“, не спира да повтаря Инес.

Най-дълга и сериозна беше връзката му с италианката Мария Луиза Джакобели, дъщерята на спортния журналист и директор на "Тутоспорт“ Ксавие Джакобели. По време на Евро 2020 обаче красавицата не изневери на своята Италия, загърбвайки Франция на своя любим.

През леглото на 23-годишния нападател са минали още Ема Смет, дъщерята на легендарния певец Джони Холидей, а също така дългокраката Авив Сара Мейри и супермоледа Стела Максуел. Всички те са по-големи от него.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Дядо Иван Звездев сади русенски благи домати
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов: Разбих врата, защото се заключих сам точно преди да...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).