Майка на седем деца роди петзнаци

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:47 / 14.02.2023
1349
Седем полско-британски родители посрещнаха пет нови бебета точно навреме за Свети Валентин, а майката заяви, че се чувства "по-добре от очакваното" след рядката бременност.

Доминика Кларк, която вече е майка на седем деца на възраст от 10 месеца до 12 години, роди в петзнаците в болница в южния полски град Краков, информира Darik.

"Планирахме да имаме осмо дете, но се оказа, че са повече", каза тя пред репортери в болницата заедно с британския си съпруг Винс.

Бебетата са родени с цезарово сечение в 29-ата седмица и все още се нуждаят от дихателна поддръжка.

"Надяваме се, че ще можем да стигнем до радостния момент на изписването им от болницата", каза Ришард Лаутербах, началник на отделението по неонатология.

Децата - три момичета и две момчета, са кръстени Ариана Дейзи, Чарлз Патрик, Елизабет Мей, Еванджелин Роуз и Хенри Джеймс.

Кларк нарече бременността си "чудо", тъй като според болницата вероятността за зачеване на петзнаци е една на 52 милиона.

"Като математик харесвам подобни статистики", каза Доминика

"Имахме по-голям шанс да спечелим от лотарията, отколкото да се сдобием с толкова деца наведнъж", споделя щастливата майка.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).