Любо Нейков нямало как да плаща заплати на "Комиците"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:31 / 23.05.2020
15464
Тежка е телевизионната съдба на предаването "Комиците", което за пореден път изпадна от ефира на "бТВ". Актьорите от забавното шоу са освободени от ангажименти и се водят безработни.

Шефът на продукцията Любо Нейков нямало как да им плаща заплати, тъй като било невъзможно да си избие инвестицията. Телевизията му секнала кранчето, а участия, каквито "Комиците" правеха из цялата страна, не било възможно да се провеждат предвид кризисната обстановка.

Така Кръстю Лафазанов, Христо Гърбов, Руслан Мъйнов и другите обичани актьори от колектива на шоуто останали без пари. Повечето от тях традиционно имат ангажименти и в театрите, но в момента няма как да играят. На практика доходите, които получавали от няколко страни, секнали изведнъж. Единствено Любо Нейков продължавал да е финансово подсигурен. Освен продуцентския бизнес и изявите на театралната сцена комикът върти и фирма за недвижими имоти, в която отново са ортаци с неговия приятел и съдружник Евтим Милошев. За момента бизнесът с продажбата на жилища не е сред засегнатите и Любо бил спокоен, че ще продължи да изкарва пари, без да затъва в дългове.

От години в актьорските среди се говори, че Нейков е сред най-имотните в бранша и разполага с повече от 5 апартамента в София, които отдавал под наем за офиси на различни фирми. От наемите получавал по няколко хилядарки чисти пари всеки месец, които му били предостатъчни да си живее охолно и щастливо, без да си мърда пръста.

Въпреки че е значително по-напред във финансов план от колегите си и води живот като на бизнесмен, Любо не се е възгордял покрай богатството си и продължава да бъде състрадателен. Той до последно помагаше със сметките на Стоянка Мутафова и Вълчо Камарашев, които ни напуснаха в рамките на година.

В момента Нейков страшно се тревожел за всичките си подчинени от "Комиците" и ги уверявал, че ще намери начин предаването отново да се върне на екран, пише още "Ретро".

Виж коментарите (0)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).