ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Лъвове, днес ще сте подвластни на емоциите си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:58 / 13.05.2021Коментари (0)2007
©
Дневен хороскоп за 13.05.2021 изготвен от Светлана Тилкова-Алена

ОВЕН


Внимавайте, защото сте отпаднали и лениви, а имате задължения. Трудно ще се справите с неотложни битови и професионални проблеми, които изискват бързо разрешаване. Ако сте зад волана бъдете предпазливи. Още до обед проведете разговорите, свързани с инвестиции и допълнителни приходи от съвместен бизнес, без да подписвате договорите. Пазете се от опити на роднини да ви засегнат заради завистта им към материалните ви успехи. Ще се опитат да настроят срещу вас любимите ви хора. Вечерта не очаквайте приятни сексуални мигове, ако сте допуснали да ви обземе лошо настроение.

ТЕЛЕЦ

Привидната ви стабилност на работното място няма да попречи да имате неприятни срещи, които ще ви ядосат и ще съсипят деня ви, защото сте готови да реагирате емоционално. По-добре отложете планираните делови разговори, за да не проличи вашето раздразнение. Непредвидени разходи ще нарушат стабилността на бюджета ви. Не се надявайте късметът ви да проработи и да ви поднесе както дар Любовта. Трябва да заслужите чувствата на любимия човек. Не пропускайте да докажете, че сте щастливи в любовта и се отдайте на сексуални мигове.

БЛИЗНАЦИ

В добро настроение сте, защото осъзнавате, че вашите колеги възприемат всичко казано от вас като нещо значимо, но дали ще го приложат или ще ви подкрепят ще покаже времето. Себеанализът е задължителен, а също оценката на постигнатото от вас. Очаквайте да получите мечтаното от вас предложение за делово пътуване в следващите дни. През целия ден проявете щедрост и покажете чувствата които изпитвате към близките си. Създайте си приятни емоции. Сексуалните наслади ще са приятния завършек на една красива вечер.

РАК

Намерете сили да завършите работата си до обед, особено изостаналата. От значение за колегите ви е да докажете, че сте коректни. Ще издигнете авторите си и ще изпитате очакваното удовлетворение. Възможно е да срещнете нови приятели, които ще обогатят живота ви. Радвате се на споделени чувства и на хармония в личните отношения. Не изневерявайте. Желанието да блеснете пред интимната си половинка с невероятни сексуални изживявания не е повод да разказвате за натрупания опит с други интимни партньори.

ЛЪВ

От сутринта сте във властта на емоцията. Всички проблеми, с които ще се сблъскате, са породени от нежеланието ви да премълчавате. Ако се налага да работите, си наложете спокойствие. Находчивост и трезва оценка на събитията ще ви позволи да се справите. Възможно е подобряване на финансовото състояние. От вас зависи дали ще сте посрещнати добре у дома или ако отивате при интимната си половинка или ще допуснете да ви отблъснат. Хармонията в интимните ви отношения изисква да сте умерени и и се откажете от агресивния секс.

ДЕВА

Липсва ви самочувствие, но сте си виновни сами. Причината е в затрудните делови контакти и според вас в липсата на късмет, на който не бива да разчитате. Ще се сблъскате с проблеми в отношенията. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Запознанство в личен план може да се превърне в сериозна връзка. Семейните да не изневеряват. Несемейните имат шанс да открият своята половинка.  Сексът ще ви достави незабравимо удоволствие. Не го пропускайте.

ВЕЗНИ

Поставете ново начало без да избързвате, но с много внимание и предпазливост. На работното място ще се радвате на спокойствие. Отношенията и с колегите и с близките ви хора са хармонични. Неочаквано ще ви изненада с информация за финансови постъпления. Развитие на плановете си можете да очаквате в следващите дни. Отношенията с интимната ви половинка изискват да сте внимателни. Вашите съмнения в чувствата й ще я изнервят. Вечерта се отдайте на интимни мигове с любимите си хора и на здравословен, активен и незабравим секс.

СКОРПИОН

Постарайте се да не мислите само за задълженията си на работното място, ако се чувствате уморени и отхвърлете изостаналите задачи. Отложете деловите срещи и разговори, ако не сте готови да наложите мнението си, а и все още не е във ваша полза да го сторите. Бъдете търпеливи и помогнете на ваш колега. Ще чуете неочаквана неприятна новина, но не се вживявайте. Денят позволява сключване на брак. Възможно е, ако не сте семейни да срещнете своята половинка и да изживеете романтични мигове още днес.  Вечерта ще се наложи да давате обяснения за поведението си към интимната половинка, ако сте били груби по телефона. Извинете се и се отдайте на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Денят ви обещава отлично самочувствие и спокойствие на работното място. Отношенията с вашите колеги са хармонични. Днес сте разсеяни, но с повече усилия успехът ще бъде с вас. Не допускайте неочакван спор да нажежи обстановката и да обърне събитията във ваша вреда. Не разчитайте на помощ отстрани, по-добре се справете сами. Запознанствата и романтичните срещи ще ви донесат много радост и приятни изживявания. Сексуалните мигове са желани и мечтани от вас още от сутринта. Не ги пропускайте!

КОЗИРОГ

Въпреки обзелото ви лошо настроение сте в състояние да се справите със задълженията на работното си място. Деловите срещи и разговори са затруднени. Пазете се от конфликти, които сте готови да разгорите сами. Хармонизирайте отношения си. Съществува възможност за подобряване на материалното състояние. Късметът може да ви изостави, ако сте решили да кръшнете встрани и да се впуснете в нова любовна авантюра. Бъдете предпазливи, ако имате романтична среща, но сте обвързани и в други отношения. Ако привличането е само на сексуална основа, няма да бъдете щастливи.

ВОДОЛЕЙ

Имате желание да се заемете с творческа дейност, но не бива да е за сметка на служебните ви задължения. Денят е идеален за провеждане на срещи и разговори, както и за нови делови запознанства. Справяте се успешно със задачите си, ако сте достатъчно отговорни и задълбочени. Вечерта се приберете у дома веднага след края на работния ден. Не пътувайте! Бъдете с любимите си хора. Открийте най-краткия път към сърцата на любимите си хора, ако сте ги отдалечили от себе си. Сексът няма да ви сближи.

РИБИ

Днес се вижда краят на вашите проблеми. Направете промени в дома си. Не се колебайте при взимане на важни решения за бъдещите си проекти. Бъдете внимателни в действията си. Не пропускайте да се заемете със задачите си. Проблемите на работното ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Любимите ви хора са щастливи, че вечерта ще бъдете заедно. Очаквайте приятна изненада. Влюбили сте неочаквано и не знаете какво да предприемете с предишната си връзка. Ако вечерта сте със старата си любов, не се отдавайте на сексуални удоволствия.


Още по темата: общо новини по темата: 595
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: