Концерт с вечните български песни се готви в Пловдив през есента

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:59 / 10.09.2018
4556
След летните турнета и безброй концерти на открито, емблемите на вечните български групи се събират отново за общ концерт с формацията "Легендите“ в Комплекс С.И.Л.А. на 24 октомври.

"Легендите“ събира на една сцена едни от най-известните български музиканти - Константин Марков и Стенли ("Тангра"), Константин Цеков (ФСБ), Йордан Караджов ("Сигнал"), Димитър Кърнев (D2) и Любо Киров (Те). Уникалното е шоуто, което те правят - четири от най-разпознаваемите български гласове пеят най-големите песни - "Легендите", на най-добрите български групи.

Музикално богатство е, че всяка песен се поднася в няколко варианта, тъй като изпълнителите разменят ролите си като фронтмени на групите.

Членовете на групата винаги са казвали: "Много хора смятат, че "Легендите“ сме ние, а всъщност това са песните, които ще представим." На последния им концерт в Пловдив през 2015г. зрителите в пълната зала се убедиха в това, като всички заедно пяха неостаряващите хитове: "Да те жадувам", "Богатство“, "Обсебен", "Нямаше кой да ни каже", "Оловния войник",  "Има ли цветя", и др.

Насладете се на изпълнението на над 20 от вечните песни на България. Песните, с които сте израснали и към които все по-често се завръщат и вашите деца.

Билетите вече са в продажба в мрежата на Ивентим и Билетни каси - Пловдив.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).