ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Кои са най-добрите спортове за онлайн залагания
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:46 / 17.06.2022Коментари (0)1540
©
През последните години спортните залагания набират все по-голяма популярност в България. Тук имаме дълбоки традиции в популярните спортове и този тип хазарт не е чужд на родните запалянковци. Още в края на миналия век пунктовете на "Еврофутбол" привличаха огромно количество фенове, които отиваха там, за да гледат мачове и да правят залози. Навлизането на интернет и новите технологии доведе до развитие на индустрията и начинът, по който се правят залози се промени необратимо. Физическите пунктове за залагания останаха в историята, като вече всеки може да залага лесно и удобно от уюта на своя дом, използвайки персоналния си компютър или смарт устройство. Залагането на спорт се превърна в едно от най-популярните хобита както в света, така и в България.

Едно от най- хубавите неща при онлайн залаганията е невероятният брой спортове и пазари, които са на разположение. Достъпът до интернет, с който разполагаме днес, ни дава възможност да се запознаем със статистическата информация за всеки спортен отбор или играч, а това може значително да увеличи шансовете за правилно прогнозиране на изхода от спортно събитие. Това също така означава, че не е необходимо да следите даден спорт от години, а можете да наваксате пропуснатото с целенасочено търсене в интернет.

Тъй като се предлагат залози за почти всички спортове, изборът на най- добрия спорт за залагане може да се окаже труден. Кой е най- добрият спорт за залагане е изключително субективен въпрос, като любимият спорт на играч, който цели печалба може да е последен в списъка на играч, който залага за емоции и забавление. Има много причини, по които един или друг спорт може да бъде считан като най- добър за залагане и тук ще разгледаме някои от най- добрите спортове, на които можете да залагате през 2022 г.

Футбол

Откъде другаде бихме могли да започнем, когато говорим за най- добър спорт за онлайн залагания. Футболът е спорт, завладял сърцата на фенове по цял свят. Въпреки че милиони играчи са изгубили залозите си на този спорт, футболът остава най- популярният спорт за гледане и залагане. Тази популярност има своите предимства, тъй като конкурентните букмейкъри непрестанно се борят за Вашето внимание. Тази конкуренция води до високи коефициенти за големите събития и различни промоции, от които можете да се възползвате. Атрактивни промоции за спорт можете да намерите на всички онлайн сайтове за спортни залози, но много от тях са насочени към феновете на футболни залози. Такава например е 8888 бонус промоцията 50% freebet при залог на 2 срещи от Шампионска лига. Допълнително букмейкърите предлагат и специални промоции за българското първенство по футбол, с които радват родните фенове. В разделът за футболни залози ще намерите и най- интересните и най- много на брой пазари за залагания. Някои пазари са по- интересни от други, а що се отнася до броя на възможностите за залагане, футболът няма равен.

Конни надбягвания. Конните надбягвания, както и надбягванията с хрътки са класика в спортните залози. Макар не толкова популярен, колкото е футбола, този спорт все още е световен гигант и един от малкото, на които можете да залагате 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата. Фактът, че няколко сантиметра често решават победителя е гаранция за силни емоции и вълнуващи преживявания.  Другата голяма причина този спорт да бъде в списъка с най- добри спортове за залагания са изключително високите коефициенти. Недостатък на конните надбягвания е, че за разумен залог се изискват много задълбочени проучвания и анализи.

Тенис

Тенисът е спорт, считан от мнозина за най- добрият спорт за залагания. Правилата не са трудни за научаване и разнообразието от пазари не е голямо, което тенисът привлекателен избор и за начинаещи играчи. Залагането на живо на тенис е сигурен източник на адреналин, с опции да залагате на всяка точка, сет и гейм. Единственият недостатък на залозите на тенис е, че коефициентите за фаворит са много ниски.

Баскетбол

Не е нужно да знаете много за баскетбола, за да може да познаете победителите. Отборите в НБА са утвърдени и играят един срещу друг достатъчно често, за да могат любителите на статистики  да намерят всичката необходима информация за разумен залог. Баскетболът на високо ниво е изключително вълнуващ за гледане, игрите често са оспорвани и предлагат страхотна възможност за залагане на живо. Популярността на баскетбола в България е възможност да се наслаждавате на срещите на местните отбори на живо, като част от публиката.

Хокей

Хокеят предлага разнообразни лиги, отбори и пазари за залагания. Играта е популярна в цял свят и лесно ще намерите събития, на които да залагате, като срещите са изключително атрактивни и интересни. Преди да направите залог на хокей се уверете, че сте проучили достатъчно добре отборите и играчите, на които залагате.

Бойни спортове

Някои от най- популярните събития за залагане на бойни спортове включват бокс и ММА. Боксът е спорт, който от много години е пряко свързан със спортните залози. Недостатък тук е, че големите събития са рядкост и възможностите за залагане просто не са толкова много. ММА е сравнително нов спорт, но се радва на все по- голяма популярност. Срещите тук са по- често и редовно можете да намерите спортни събития, на които да можете да залагате. Дори да не сте запознати с бойните спортове, интернет е пълен с информация за атлетите, а в Ютуб може да гледате видеа на мачовете, в очакване на следващата среща.

Американски футбол

Макар да не е особено популярен при нас, има причина този контактен спорт да е най- големият в Съединените щати и най- популярен за залагане сред американците. Играчите могат да залагат както на професионалния футбол (НФЛ), така и на колежанския футбол. Букмейкърите предлагат много възможности за залози на НФЛ събития.

Еспортс

Електронните спортове, накратко еспортс, е най- бързо развиващият се спорт в света. Нарастващата популярност принуди букмейкърите да се адаптират или да изостанат, като дори се създават сайтове, посветени изцяло на еспортс залози. Ако решите да залагате на електронни спортове, ще откриете много и различни игри, всяка от които с различни правила и пазари и за да обърнем подобаващо внимание на всички ще е необходима цяла статия. Някои от най- популярните заглавия са CS:GO, Star Craft 2, Dota 2, Leage of  Legends, Fortnite. Възможностите за залагане тук са неизчерпаеми и предаването на живо на игрите е широко достъпно.

Спортните залагания са толкова разнообразни, колкото е и самият свят на спорта. Най- добрият спорт за залагане ще този, за който най- лесно можете да намерите печелишва стратегия и от който получавате най- голямо удоволствие. Ако обаче не можете да изберете най- добрия спорт, на който да залагате, опитайте да си зададете следните въпроси:

- Кой спорт Ви вълнува най- много?

- Кой спорт познавате най- добре?

- Какви пазари Ви интересуват?

Отговорите на тези въпроси ще Ви дадат добра отправна точка, от която можете да навлезете в света на спортните залози.

Ако залагате, за да се забавлявате, съветът ни е да правите по- малки залози и да се наслаждавате на мачовете. Спортните залози могат да са забавни само ако не губите пари, а залагайки малки суми няма да се притеснявате за финансовия аспект.

От друга страна, ако виждате в спортните залози средство за допълнителен доход,  то през повечето време залагането няма да е източник на забавления. Времето Ви ще бъде запълнено с правене на проучвания, анализи, търсене на най-добрите пазари и начини да повишите процента на спечелени залози.

Независимо обаче каква е причината да се занимавате със спортни залагания, правилото винаги е същото: Никога не залагайте повече от това, което можете да си позволите да изгубите.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Облагородяват Градската градина
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: