Кметът на Забърдо забрани на кметицата на Чепеларе да стъпва в селото

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
16:08 / 19.09.2017
17719
Кметът на село Забърдо Валентин Черпоков забранил на кмета на община Чепеларе Славка Чакърова да влиза в селото. Това обяви самият Черпоков пред "Отзвук“ в отговор на въпроса: "Вярно ли е, че не е допуснал представител на общината да поднесе поздравителен адрес от кмета за първия учебен ден?".

"Забранил съм на кметицата да се мярка в Забърдо, защото иска да ми затваря училището и детската градина, да. И с нея не желаем да контактуваме. От кметицата нищо не искаме", отговори Черпоков.

На 15 септември кметът Славка Чакърова е избрала да открие учебната година в село Павелско. Тя имала специален повод да отиде там. Местното училище отворило врати със сменена дограма и ремонт на училището за 70 000 лева, осигурени от министерството на образованието. Зам.-кметът Пантелей Мемцов останал за първия учебен ден в Чепеларе, а секретарят на общината Катя Стайкова е трябвало да бъде на тържеството в село Забърдо заедно с експерт по образованието в администрацията. 

Стайкова освен поздравителен адрес от кмета носела и подаръци – книжки за първолаците. "Звъннаха по спешност на шофьора, а той ме извика от официалната трибуна. Стайкова ми съобщи, че Черпоков чрез служителя в кметството заявил, че няма да разреши да се четат слова от кметицата, да се подаряват подаръци.“ – разказа Чакърова. За да бъдат избегнати скандали в първия учебен ден, Чакърова разпоредила на Стайкова да се върне обратно.

Виж коментарите (3)
Още новини от Любопитни новини:
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов: Разбих врата, защото се заключих сам точно преди да...
Катето Евро издига паметник


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).