Карадочева за политиците: Да се карат, обаче елегантно и рицарски, като мъже

Автор: Петя Кузева
Коментари (0)
17:02 / 17.07.2023
1789
Познавам отдавна проф. Лилков и съм във възторг от него, защото е почтен и и праволинеен, каквито в момента са малко хора. Това каза в интервю за "Фокус" популярната у нас певица Богдана Карадочева.

"
Той има много интересни книги, които са посветени не само на физиката, а и на много несправедливости, които са се извършвали в България преди промените. Изключително почтен. Ние така до скоро живеехме съвсем близко, и знам как всички от квартала се спираха пред него, поздравяваха го и му задаваха въпроси. Той не е човек, който може да бъде отминат, и мисля, че ще бъде много полезен, ако бъде избран. Аз си казвам мнението: харесвам проф. Лилов", добави Карадочева.  

Според нея, България не е същата.

"Нали за това се борихме, да имаме права и всеки да изказвам мнението си? Едно време не можеше да се говори каквото искаш, не можеше да пътуваш, не можеше да пееш каквото искаш. Сега ние малко превърнахме демокрацията в слободия дето казваше баба ми, всеки се изказва, всеки има мнение, което е хубаво, аз харесвам това, но малко и озлобяхме. Не знам защо. Абе един харесва един, друг харесва друг, една си облича сини рокля, друга – червена, трета – бяла. Има ли значение? Важното е да сме интелигентни и да мислим преди това, преди да гласуваме".

"Аз съм за Европа, за НАТО и против войната. Какво има да коментирам повече?  Аз си имам моите позиции и това е. Те има да се карат, обаче да се карат елегантно, да се карат рицарски като мъже, а не с подхвърлени глупости", добави Богдана Карадочева.

Известната българска певица се включи в Инициативен комитет от журналисти и интелектуалци обяви, който издига кандидатурата на проф. Вили Лилков за кмет на София. Голяма част от участниците в този комитет са част от СДС в София.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Джулиана Гани разкри колко точно пари дължи
Кирил Терзиев проговори за обвиненията на Гущерова: Не съм я доко...
Графа: Трудно преживях смъртта на майка ми, изпаднах в тежка депр...
Мис България ще си търси правата в съда
От юли във всички автомобили в Европа ще поставят автоматично огр...
Тези 4 зодии ги очаква невероятно лято, всички ще им завиждат


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).