ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Как ще се казва второто дете на Хари и Меган - залозите текат
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:28 / 11.05.2021Коментари (0)3420
©
Английският двор винаги се е радвал на особено внимание от страна на медиите, впрочем и обществото винаги е имало интерес към хората със синя кръв. В последните няколко години британският кралски двор просто не може да не ни изненада, все пак успяхме да видим абдикирането на принц Хари в полза на нормалния живот и любовта с Меган. Ако обърнем внимание на Bwin оператора, ще видим, че принцът и неговата половинка присъстват дори като форма на специален залог. Какво е това?

Почитателите, които не са чак толкова запалени към  спорта, но пък харесват тръпката от прогнозирането на някои от по-интересните събития, които присъстват в така наречените специални залози. Заглавието официално трябва да ни подсказва и какъв е въпросът на оператора в това отношение, особено след като забележим, че двойката успя да се раздели от влиянието на кралицата и да отиде колкото се може по-далече, като в това отношение дори успя да изгори някои от мостовете.

Хари и Меган чакат второ дете и дълго време се чакаше да се разбере какъв щеше да бъде полът на рожбата им – това също  беше един интересен пазар – днес вече всички знаят, че става въпрос за момиченце, но по-важното е и името. Защо?

На първо място ще видим, че операторите наистина имат интересен подход към създаването на по-интересни ставки в това отношение, но точно този залог поставя много въпроси. Операторите са дали редица имена – няма как да уловят всичките в именника, а и няма смисъл – и сред фаворитите към този момент стоят няколко. Първият фаворит е Даяна и запознатите с историята ще си спомнят, че една от най-класните принцеси на Бъкингамския дворец – обичана от страната и света – беше именно принцеса Даяна, която почина в много съмнителни обстоятелства. Следователно можем да се замислим дали Хари няма да избере точно това име.

Другият потенциален фаворит е Алегра. Това име идва с любезното съдействие на Дисни, като това е една тяхна измислена принцеса, известна със своята смелост и прояви в приказния анимиран свят. Няма да се изненадаме, ако двойката просто реши, че няма да заложи на традицията и промени курса в кръщаването.

Елизабет е 3-ят фаворит и ще бъде много интересно решение и за двамата да нарекат своята рожба на баба  си и настояща кралица в английския двор в момента. Ако това се случи, можем да очакваме и някакво по-сериозно затопляне в отношенията между двойката и официалната английска власт. Единственият въпрос е дали са склонни да го направят, след като последните публични изяви и бягството им в Канада скандализира целият свят, а и не са малко хората, които бяха обидени от изказването им.

Правенето на прогноза тук е изключително  смело занимание, защото няма точно гаранция на какво могат да се спрат двамата герои, които за кратко време след сватбата накараха света да се замисли доста сериозно върху възможностите им за управление. Присъства и още една опция, която обаче се намира много по-далече в класирането – Виктория. Тук вече ще говорим за традиция,  особено след като забележим, че Виктория  е била една от по-успешните дами с благородническо  потекло.

Най-важното е, че при успех някой почитател на тази теория на  вероятностите ще остане много щастлив. Бременността напредва, а с нея и коефициентите на операторите.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
Футболно първенство за ветерани
Държавата прехвърли 4 имота и Небет тепе за стопанисване на общината
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: