Избраха пловдивска фирма за най-добрата учебна компания за 2008-а

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:19 / 21.06.2008
1573
Над 40 учебни компании от цяла България се конкурираха за единадесети пореден път за титлата.

Голяма награда от кампанията на "Джуниър ачийвмънт" "Най-добра учебна компания на България" отиде при Bio World от Пловдив. Най-добрите три учебни компании презентираха пред жури и публика предлаганите от тях продукти или услуги на специално изработени щандове.

Журито имаше възможност да оцени реалните бизнес принципи, които са движили фирмите, и дали са провокирали чувство за максимална конкурентност у кандидат бизнесмените.

Bio World впечатли журито с образователна програма на CD по физика и биология за ученици от седми клас, която възнамерява да въведе в българските училища, ако получи съдействието на Министерството на образованието и науката. Същата компания грабна и наградата на JA Alumni Business Club за най-иновативен продукт.

Голямата награда за победителите е възможността да представят страната ни в конкурса на учебните компании на "Джуниър ачийвмънт" - Young Enterprise Europe в Стокхолм, Швеция.

На второ място се нареди учебна компания IdeaInspirers от СГСАГ "Христо Ботев", София, които произвеждат учебни линии за чертане и измерване чрез прецизна лазерна технология. На трето място се класира отново пловдивска компания - Smart, която се ориентира към цветарския бизнес и производството на цветя, растящи в еко-почва, както и на оригинални "чичко тревичковци".

Освен голямата награда, журито раздаде награди и в още няколко категории: "Отговорен бизнес", "Най-добър щанд", "Най-добър бизнес план и най-добре оформена документация", "Най-добра маркетингова стратегия", "Най-добър екип", "Медийна награда", "Награда за най-добре реализирана бизнес идея по проект на МИЕ", голяма награда "Най-добра учебна компания на България".

Наградените:
Най-добра маркетингова стратегия - Smart, Пловдив
Най-добър щанд - JA WOW, Велинград
Най-добре реализирана бизнес идея по проект на МИЕ - Къщовница, Русе
Най-добър бизнес план и най-добре оформена документация - Елит, Видин
Медийна награда - Smart, Пловдив
Най-добър екип - Азалия, София
Отговорен бизнес - Better Junior, Плевен.

Източник: bTV


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Кирил Маричков се оттегля от турнето в САЩ, връща се по спешност ...
Зомбори и Весела Бабинова се разминали в началото
Стридите - естествен афродизиак
Принц Уилям и принцеса Кейт "преминават през ада"
Остров Света Анастасия всеки ден посреща десетки туристи
Цитиридис влезе в болница


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).