Ивайло Шопски: Основната ми задача във "Фермата" беше да разказвам за българската история

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
11:51 / 20.10.2019
21908
Снощи на Арената на "Фермата: Нов свят" един срещу друг се изправиха двамата най-отявлени противници сред участниците  - Димитър Караиванов и Ивайло Шопски. Те разрешиха конфликта си в дуел, който се случва за първи път в шоуто. И както във всяка игра - имаше победител и победен. Фермата завинаги напусна Ивайло Шопски.

Той сподели пред "Тази събота и неделя" по bTV, че шоуто за него е било букет от емоции, а конфликтите му с Димитър са били породени от обърканите му послания и несъответствия в казаните неща.

"Не обичам да ме лъжат", каза Шопски.

Според него в състезанието е победил по-добрият, като поясни и че той не е изучавал или гледал никога дуелите във "Фермата", а основната му задача била да разказва за българската история.

Шопски обясни, че любовта към българското минало се заражда още в ученическите му години, а пътуващото му читалище "Бащино огнище" днес има над 140 мероприятия в страната.


Виж коментарите (6)
Още новини от Любопитни новини:
Една легенда се завръща!
Тя е рожденичка днес, но е и прекрасна и талантлива певица, а Люб...
Слънчевите изригвания ще зачестят
Кирил Маричков се оттегля от турнето в САЩ, връща се по спешност ...
Зомбори и Весела Бабинова се разминали в началото
Стридите - естествен афродизиак


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).