Ирина Тенчева: Ковид не е грипче, а непредвидимо "влакче" на ужасите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:34 / 09.04.2021
7757
Продуцента Иван Христов и съпругата му Ирина Тенчева се оказаха по спешност в болница след заразяване с ковид. 

Ирина призна, че двамата не успели да се преборят с вируса в домашни условия и заради усложнения им се наложило да постъпят в болница.

В фейсбук пост тя написа: 

Благодаря за загрижеността на всички приятели, близки и онлайн познати, които са мислили за нас през изминалите дни, но на които нямаше как да отговоря.

За жалост влязохме в статистиката на усложненията от ковид след 7 ден от теста. Не ни помогна нито огромното ми желание да премина през вируса с повече оптимизъм и холистични подходи, нито типично мъжкото решение на Иван да го неглижира. Помогнаха ни лекарите и екипите им, за които когато събера мислите си ще споделя повече, защото заслужават най-много доверие и благодарност!

Наложи се спешно болнично лечение.

Наложиха се решения и избори, пред които всеки ден се изправят десетки семейства с деца под карантина, които няма кой да гледа докато докторите спасяват теб.

Научих истории с фатален край за единия от родителите, поставени в сходна ситуация.

Научих какво великолепно поколение млади лекари ще поемат грижите за хората в България и колко важно е да бъдат задържани тук!

Потвърдих убеждението си от първо лице, че ковид не е “грипче", а абсолютно непредвидимо “влакче" ( понякога на ужасите), с чийто маршрут никой лекар и пациент не разполага.

Чувствам се променена от боледуването и колкото и голям фен да съм на идеята за живия постоянно променящ ни живот, надявам се точно тази Ирина, която съм днес да не остане задълго. Надявам се скоро да изчистим вируса от телата си. Последиците върху здравето и физическият ни тонус тепърва ще заличаваме с времето и с допълнителна здравна грижа и режим.

Занижените нива на ентусиазъм, оптимизъм и радост от нормалния ни живот - към тяхното възстановяване пътят също няма да е кратък и се надявам именно в тази посока да бъда полезна на приятелите, с които споделяме това виртуално пространство тук.

Толкова бързо “обръщане на мисловния хастар" - не съм очаквала. Ще пиша подробно, обещавам, защото се оказва, че много хора неглижират точно този момент - с намирането на себе си “преди вируса".

Благодарност и обич за вас.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).