Имат пари - угаждат си! 2,6 млн. долара бяха извадени за билет за мача на Роналдо срещу Меси

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
23:01 / 16.01.2023
4810
За бизнесмените от Саудитска Арабия няма невъзможни неща. Роналдо вече е част от местното първенство. Барселона спечели заслужено Суперкупата на Испания, надигравайки Реал Мадрид категорично с 3:1 на финала в Рияд. Двубоят за Суперкупата на Италия между двата милански гранда - Милан и Интер  ще се проведе на 18 януари 2023 година на същото място. Хората в Саудитска Арабия ще имат уникалната възможност да гледат слъсъка между Меси и Кристиано Роналдо на 19 януари. 

2,6 милиона долара бяха извадени за специален билет за приятелския мач между ПСЖ и сборен тим от най-добрите играчи на саудитските Ал Хилал и Ал Насър Както вече ви съобщихме португалецът ще е капитан на сборния звезден тим от първенството на Саудитска Арабия. Този двубой ще е и дебют на Роналдо в Саудитска Арабия, тъй като от пристигането си в Ал Насър досега той нямаше право да играе поради различни причини. 

Специалният билет, озаглавен "Отвъд въображението“, е пуснат на търг, който приключва на 17 януари. Този, който извади най-много пари за него, ще получи правото да участва в награждаването. Щастливецът ще има възможност да  посети двете съблекални на отборите и да се срещне лично с Меси и Роналдо. Засега в наддаването с ,6 милиона води саудитският бизнесмен Мушреф Ал-Гамди, който е генерален мениджър на група за недвижими имоти AqarOne, съобщава испанския "Марка“.

Двубоят между ПСЖ и сборния тим ще сблъска Меси и Роналдо за пръв път от 2020 година. Тогава Ювентус на Кристиано победи Барселона на Лео с 3:0 в двубой от Шампионската лига. Сега обаче аржентинецът ще се изправи срещу своя опонент като световен шампион.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).