Христо Стоянов представя в Пловдив скандалната си книга за Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (38)
11:48 / 17.04.2011
5037
Най-новата си книга "Другият В. Левски" ще представя в Пловдив от 17 април до 3 май писателят Христо Стоянов. През този период авторът ще раздава автографи всеки ден от 13.00 до 20.00 ч. в книжарница "Пингвините".

Писателят, който бе отлъчен от църквата заради "КОПЕЛЕТО - евангелие от Юда", и бе намразен от интелектуалците заради "До СтрасТбург и назад" и "Глутница за единаци", сега ни хвърля ръкавица с "Другият В. Левски". Книгата, която излезе от печат на 3 март т.г., разкрива различен образ на националната светиня Левски.

"Нашите икони са потънали в кръв. От очите на нашите икони тече кръв. И то не кръвта на враговете, а нашата кръв. Марко Кралевити е турският васал Марко Вълкашин, избил собствения си народ на Косово поле. Светинята Левски убива дете - четиринадесетгодишния ловешки калфа Иван. Майката на Левски пет години след това се хвърля в кладенеца на къщата в Карлово и се самоубива. Само тя ли не можа да прости това детеубийство?

Виним Народа, че от Търново до София не се е намерил никой да освободи Апостола, охраняван от няколко заптиета. Нима това не е всъщност присъдата на Народа за човек, убил дете?"

Ако в наши дни някой убие дете няма ли да излезем на улицата, за да искаме връщане на смъртната присъда? Ами ако това невинно дете е нашето дете? Дали родителите на убития Иванчо са поднасяли на 19 февруари венци пред паметника на Левски?

Издигайки подобни хора в култ говори за изкривена нация, смята скандално известният Христо СТОЯНОВ.


Виж коментарите (38)
Още новини от Любопитни новини:
Нешка Робева: За 35 години се опитаха да разрушат, отрекат и забр...
Карбовски за финала на "Ергенът": Две булки чакат, а той си избра...
Шеф Токев: В затвора готвех боб чорба 3-4 пъти седмично. С внучка...
Медиите ги обявиха за новата звездна двойка
Мария Бакалова издаде повече за превъплъщението си като Ивана Тръ...
Клубът на супербогатите с общо 2,2 трлн. долара


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).