Германка иска да се омъжи за Боинг 737

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:52 / 08.11.2019
2802
Мишел Кобке от Берлин твърди, че има връзка от пет години с Боинг 737-800. Кобке най-много харесва крилете на самолета. "Когато докосна крилете му, ръцете ми се изпотяват от вълнение“, споделя Кобке. Жената има макет на самолета, с който спи. Споделя, че връзката им не е лесна.

Кобке спи всяка нощ със самолета, т.е. на 1,6-метров макет на самолет или с някой от компонентите му, пише Дейли Стар. Срещнала го  на Берлинското летище "Тегел" и сега иска да се омъжи за него. Тя я описва като първата си любов и казва, че това е най-красивата връзка.

Сексуалното привличане на Мишел към самолета се нарича обектофилия. Обектофилия е форма на сексуалност, насочена към определени предмети. Хората с тези предпочитания могат да имат силно чувство на привличане, любов и връзка с определени обекти или структури, върху които са фиксирани.

"Иска ми се обществото да е по-приемливо. Да, различна съм, но отстоявам любовта ми към 737“, споделя Мишел. Мишел Кобке възнамерява да омъжи за самолета, ако това е възможно.

Виж коментарите (4)
Още новини от Любопитни новини:
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).