Георги Христов представи феноменален спектакъл в Античния театър

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:37 / 30.05.2008
2135
Режисьор на спектакъла бе самият Георги Христов, който подреди програмата и реши как ще изглежда всичко на сцената на Античния театър. Артистът радва своята публика с едни от най-големите си хитове и с римейкове на песни от репертоара на свои колеги. Хората, които, както стана ясно, бяха дошли от различни краища на страната специално за шоуто, имаха удоволствието да чуят златни песни на любимия си творец "Нямам нужда от много приятели", "Чудак", "Не казах нищо...", "Болка", "Никога" и много други. Жоро изпълни и няколко евъргрийни на свои български и чужди колеги - "I`ll Be There", "I Will Survive", "Как си отивате, приятели..."

Както винаги, Жоро пя изцяло на живо. Изпълненията му бяха под съпровода на неговите инструменталисти от "Черно и бяло", с които певецът концертира от старта на кариерата си.

Публиката го прие много емоционално от самото начало на спектакъла с песента "Пожелавам ви късмет" и съпреживя заедно с него всяка емоция. Хората експлоадираха при началото на превърналата се в тотален хит "Sogno" и до края й пееха силно заедно с Жоро. По време на "Как си отивате, приятели..." група почитатели подредиха на земята запалени свещи и така пресъздадоха атмосферата на клипа към баладата, който се радва на завиден зрителски интерес. Докато звучеше вечната молитва "Аве, Мария" в публиката мъждукаха пламъчета на запалки, а в края на концерта бенгалски огньове горяха до последния тон на "Върни ми любовта".

За много от песните Георги Христов бе подготвил танци, в които му партнираха танцьорите от балет "Veda Junior". Сценичните си тоалети за изявата Жоро донесе от Америка при последното си пътуване до там, от което се завърна наскоро. Костюмите са на Boss, Jean-Paul Gaultier и Dolce & Gabbana в любимите цветове и материи на певеца.

Пироефектите допринесоха за ефектното шоу на звездата. Спектакълът бе съпроводен от умело вплетени в цялостната постановка фойерверки и завърши феноменално със заря, която украси нощното небе над Пловдив.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Емрах още е влюбен във Веси, пуска й тайни съобщения
Актриса от Драмата, известната от "Войната на буквите", ще става ...
Родители фалират покрай абитуриентските балове на децата си
50-годишната Росица Пейчева разкри името на бебето
Обрат! Ергенката Надежда дава втори шанс на Алек
Бурите са били много силни, изместили са центъра на земното магни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).