Фитнес кралицата на света Анита Маркова в очакване на третото си дете

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:47 / 03.01.2023
7936
Красавицата грабна през август 2019 г. приза "Фитнес Дива" на световно първенство, проведено на Бахамските острови. Нашето момиче пребори конкуренцията на 40 фитнес модели от цял свят, а отличието й бе присъдено от световната организация за фитнес и модни модели WBFF.

Анита има голям син на 6 години и дъщеричка, която се появи на бял свят през лятото на 2021-ва. Сега Маркова е в напреднала трета бременност и през първото тримесечие на 2023 г. очаква третия си наследник.

"Някои ще кажат, че е лудост. Е, за мен е живот, сила, отговорност и смелост. Когато бях дете, никога не съм мечтала за толкова много, но винаги съм се възхищавала на жени, които раздават себе си в името на големия смисъл - децата си. И знайте, че Бог винаги ни изпраща това, с което можем да се справим. Нито повече, ни по-малко. А за мен е дълбоко осъзната чест да съм за пореден път посредник на живота", споделя майката, която поддържа отлична форма дори и чакайки трето детенце и грижейки се паралелно за останалите две.

Анита казва, че именно магията, чудото, мистерията и невинността на детското сърце са семената на творчеството, които ще излекуват света. За това й помагат всекидневният прием на много плодове и зеленчуци.

"Резултатите са налице! Никаква задържана вода, подпухнали крайници и лице. Малко качени килограми. Много енергия и добро настроение, които респективно се отразяват и на моето семейство", доволна е фитнес кралицата на планетата.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Кирил Маричков се оттегля от турнето в САЩ, връща се по спешност ...
Зомбори и Весела Бабинова се разминали в началото
Стридите - естествен афродизиак
Принц Уилям и принцеса Кейт "преминават през ада"
Остров Света Анастасия всеки ден посреща десетки туристи
Цитиридис влезе в болница


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).