Фитнес инструкторка доказа на българите, че не е скъпо да се хранят здравословно

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:57 / 03.01.2023
4176
Не е скъпо да се храним здравословно. Това стана ясно от видеото на фитнесинструкторката Еми Христова, публикувано във Фейсбук, видя Sofia24.bg. Тя направи два пазара - един здравословен и един само с вредни храни. Ето какво написа към видеото експертът: 

"С това видео ще ви докажа, че да се храниш здравословно съвсем не е по-скъпо. В първата част пазарувам вредни храни. Крайната цена на тези продукти е 60 лева и 21 стотинки.

И двата пазара се състоят от храни, които включват закуска, втора закуска, обяд, следобедно хранене и вечеря. Разликата е в кола-колата, която не взех за втория пазар, но дори и без нея ще видите съотношението в цената.

И в двата пазара няма включени зеленчуци. Не искам да обобщавам колко ще се вдигне разликата, ако включим алкохол и цигари".

В крайна сметка здравословните покупки струваха на Еми общо 53 лева и 34 стотинки, а вредните 60 лв. Коментарите оставяме на вас, нашите читатели.

Целият пазар на Еми Христова можете да видите в прикаченото видео:


Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Зрител: Владимир Зомбори спечели "Като две капки вода"
Дядо Иван Звездев сади русенски благи домати
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).