ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Фиорентина и Интер един срещу друг в здраво дерби от Топ 4 на Серия А
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:56 / 25.01.2024Коментари (0)2062
©
Страхотно дерби от Топ 4 на италианската Серия А очаква футболните фенове този уикенд. Намиращият се на 4-а позиция Фиорентина посреща втория Интер на своя “Стадио Артемио Франки" във Флоренция. “Виолетовите" спечелиха само точка в последните си два мача, но сега са решени да се върнат на победния път. “Нерадзурите" обаче със сигурност имат други планове.

Спортни залози със супер завишени коефициенти очакват Калчо феновете за срещата между Фиорентина и Интер в спортна секция winbet.bg. Почитателите на Серия А не бива да пропускат да се възползват и от различните промоции и функционалности, предоставени от оператора.

Фиорентина ще търси трите точки, но Интер е загубил само веднъж до момента

Бърз поглед към класирането показва, че Фиорентина далеч не е със статут на фаворит в срещата, независимо че ще играе у дома. “Ла Виола" са на цели 17 точки зад Интер в таблицата, което говори само по себе си. Момчетата на треньора Винченцо Италиано обаче играят силно у дома, което им дава надежди за нещо повече.

Фиорентина пристъпва към тази среща след тежка загуба с 0:3 от Наполи в 1/2-финалите на Суперкупата на Италия в Рияд. Сега “виолетовите" са изправени пред ново голямо предизвикателство, но този път ще имат подкрепата на тифозите си.

Интер е един от големите фаворити за титлата през този сезон. “Нерадзурите" са на второ място в класирането, но само точка зад лидера Ювентус и с мач по-малко. Преди броени дни Интер се поздрави с трофей, печелейки Суперкупата на Италия след победа над Наполи във финалния двубой. Това бе трофей №5 за тима под ръководството на наставника Симоне Индзаги.

Лаутаро Мартинес донесе победата и съответно трофея на Интер с късен гол срещу Наполи в 91-ата минута. Световният шампион с Аржентина е безспорният лидер на отбора в предни позиции. През този сезон Лаутаро има вече 21 гола в само 27 изиграни срещи. Отбраната на Фиорентина ще трябва да внимава изключително много с него.

“Ранно изплащане за брой голове" за феновете на пазара Над 2.5 гола

WINBET е българският игрален сайт, който за първи път представи на родния пазар промоцията “Ранно изплащане за брой голове". Тя може да се използва за пазара “Над 2.5 гола", за който е известно, че е сред любимите на футболните фенове.

Използвайки този пазар, футболните фенове се надяват, че за съответния двубой ще има отбелязани поне три попадения за редовните 90 минути. Благодарение на “Ранно изплащане за брой голове", залозите се считат за затворени, ако до 33-ата минута има вкарани два гола. Така феновете няма нужда да очакват и трето попадение, за да спечелят.

По-високи коефициенти с Персонален Power Boost на WINBET

Всички спортни фенове се стремят към по-високите коефициенти, които от своя страна могат да доведат до по-големи печалби. Това е възможно с функцията Персонален Power Boost, благодарение на която играчите могат да се възползват от увеличение на коефициента между 5 и 10 процента за избрани от оператора срещи. На сайта на WINBET феновете могат да проверят за кои мачове е активен Персонален Power Boost и съответно да преценят дали да го активират.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Изграждане на Национална детска болница в София
Войната в Украйна
Честване на 2 юни - Деня на Ботев
Специализирани полицейски операции в страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: