"Фейсбук" вече си има ново лого

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:16 / 05.11.2019
3904
Компанията "Фейсбук“, която притежава редица приложения освен социалната мрежа, представи новото си лого. В портфолиото си компанията на Марк Зукърбърг притежава социалната мрежа със същото име, "Инстаграм“, "УатсАп“ и много други.

Новото лого представлява само думата Facebook, изписана само с главни букви и простичък шрифт. Цветовете на логото са различни, в зависимост от това за коя платформа се използва – зелено за "УатсАп“, синьо за социалната мрежа "Фейсбук“ и лилаво-жълто за "Инстаграм“.  Новото лого ще бъде въведено за всички потребители в следващите няколко седмици.

От основаването си преди 15 години насам компанията-майка "Фейсбук“ излезе далеч от ограничението на социална мрежа. Новото лого има точно тази цел – да служи за разграничение между мрежата и компанията.

В приложенията, които са част от портфолиото на технологичния гигант, ще бъде добавен текст "от "Фейсбук“, като целта е "потребителите да знаят, че те са с една и съща инфраструктура и разчитат на същите екипи от хора“.

"Хората трябва да знаят кои компании правят продуктите им“, категоричен е Антонио Лучио, маркетинг шеф в компанията.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов: Разбих врата, защото се заключих сам точно преди да...
Катето Евро издига паметник


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).