Фейсбук ще зарадва своите потребители с нова услуга

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:04 / 03.12.2019
3389
Споделянето на информация е ключов елемент от бизнеса на фейсбук и компанията ежедневно улеснява този процес за милиони потребители. Социалната мрежа също така полага усилия да ни предостави максимален контрол над личните данни включително и в интеграцията им с други услуги. 

Фейсбук заедно с други големи имена като Google и Microsoft са част от инициативата Data Transfer Project (DTP), която цели да се улесни преноса на данни между различни онлайн платформи.

Компанията вече разработва инструмент, който ще позволи на потребителите да споделят снимките и видео клиповете от профилите си във Фейсбук с други услуги. Първоначално функцията ще е достъпна за Google Photos и е част от участието на компанията в общия DTP проект с Microsoft и Google, съобщава Neowin. Съвместното им участие ще гарантира оптимална интеграция между популярните им платформи, но също и поверителността на информацията, която се споделя от потребителите.

От компанията потвърдиха, че стартират пилотна програма на новия инструмент за споделяне на снимки и клипове за ограничен брой потребители. Програмата ще стартира първо в Ирландия, но от Facebook обещават да е достъпна за всички през първата половина на 2020 г. 

Идеята е с течение на времето повече онлайн платформи да предложат тази функция и да улеснят своите клиенти. Обратната връзка с многобройните потребителите само ще помогне на Facebook да ускорят този процес.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Почина велик музикант
Автомобилът ви е "спрял да дърпа"? Какви са причините
Той е банкер от "Уолстрийт", български зет и влезе в надпреварата...
Превърна се във вирусна сензация – на 38 няма зъби, но снима клип...
Утре е един от двата дни, в които можем да боядисаме яйцата
50-годишната Росица Пейчева, бременна в 7-ия месец: Благодаря, че...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).