Ето я съвременната Райна Княгиня! Гери се гордее с корените си и вярва, че има надежда за младите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
14:06 / 26.05.2018
12074
Напук на твърденията, че младите са загърбили корените си и не зачитат красотата на традициите, 22-годишната Гергана Спасова разбива всички стереотипи.

Синеоката дама е неопровержимото доказателство, че българките са едни от най-красивите жени на света. За разлика от много съвременни девойки, Гери не е надула пазвата си със силикон и няма хиалурон в устните. По дългата й копринена коса няма екстеншъни, а естествената й красота се подчертава единствено от българския трибагреник.

Снимките на дългокосата красавица, направени на абитуриентския бал на братовчедка й, предизвикаха вълна от умиление и възхищение. Мнозина сравниха Гери със съвременната Райна Княгиня, която гордо държи българското знаме.

Пред Burgas24.bg младата българка сподели, че е родена в Костенец, но учи българска филология в Благоевград. Определя себе си като краен националист. Любовта към родината си е наследила най-вече от майка си, която е голям патриот и родолюбец. Признава, че 90 % от нещата, които знае за българската история, е научила от майка си и само 10% от знанията й са придобити в училище.

Убедена е, че иска да остане в България, да се развива в сферата, която е избрала и да мотивира  други млади хора да последват примера й. Дали ще стане учител, сценарист или журналист, мисията й е да предаде любовта си към България на колкото се може повече хора.

Виж коментарите (6)
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).