Ето го зашеметяващото жури на "Звездите в нас"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:44 / 01.09.2022
27613
Софи Маринова, ТИТА, Виктор Калев и Добрин Векилов - Дони ще имат тежката задача да оценяват изпълненията на 30-те отбора в най-новия музикален формат в българския телевизионен ефир – “Звездите в нас“. На 11 септември по NOVA звездното жури ще види първите пет отбора, които ще влязат в имитаторска битка един срещу друг, а само най-добрите от тях ще продължат в следващия етап на надпреварата.

"Нямам търпение да започнем! В последните години винаги аз съм имитирала колеги и световни звезди на тази сцена, а сега ще трябва да ги оценявам. Искам да видя образите, да се запозная с тези таланти от цялата страна. Надявам се да се забавлявам много“, разказа Софи Маринова за новото предизвикателство.

За ролята на жури в "Звездите в нас“ Дони сподели: "От години съм музикален продуцент и жури в различни телевизионни предавания, но за това се вълнувам особено много. За мен форматът е супер интересен, защото на сцената ще излязат хора, които не са професионалисти, но ще дадат всичко от себе си, за да влязат в образа на любимата си звезда. Досега може да са я имитирали вкъщи, но сега ще го направят под светлините на прожекторите и пред цяла България. Обещавам да съм строго, но справедливо жури“, предаде Нова телевизия.

Пред звездното жури ще се изправят 90 участници, които мечтаят да излязат на голямата сцена в образа на идола си. В отбори по трима, те ще имитират своята любима звезда с една обща песен. Единствено гласовете на журито ще определят кои отбори ще продължат в голямата надпревара и кои ще отпаднат още след първото си излизане на сцената. В края на шоуто с голямата награда от 50 000 лева ще си тръгне само един претендент.   

Продуцент на "Звездите в нас“ е Магърдич Халваджиян (Global Films), а предаването е по лиценз на един от най-новите британски музикални формати – “Starstruck". Първият сезон на шоуто стартира по ITV началото на тази година. След успеха му, предстои премиера на предаването и в още няколко държави по цял свят.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).