Емил Чолаков със съкровено желание, иска трето дете от новата си жена

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:06 / 10.02.2022
35074
През изминалото лято Емо Чолаков вдигна изненадваща сватба с дамата на сърцето си Ивета.

Двамата се ожениха само година и половина след като погреба своята съпруга и майка на двете му дъщери – Краси. Бившият синоптик е сключи брак с настоящата си половинка Ивета в разгара на миналото лято. Двамата се венчаха през юли на скромна церемония в хотелски комплекс в България, а всъщност са се запознали само няколко месеца по-рано, пише вестник "Ретро".

За втората жена на Чолаков не се знае почти нищо, освен че и тя има щерка от предишна връзка. Ивета е взела фамилията на метеоролога и е добре приета от неговите две деца, които трудно преодоляха смъртта на своята майка. Първата съпруга на Емил загуби битката с рака през януари 2020 г. и издъхна едва на 39-годишна възраст. Именно заради нейното заболяване любимият синоптик на зрителите напусна бТВ, за да може да е по-близо до нея и да я подкрепя в борбата с коварната диагноза. Тогава обаче той не пожела да сподели за личната драма, която преживява. След смъртта на Краси, Чолаков бе изпаднал в тежка депресия.

Емо Чолаков се съвзе покрай новото си амплоа на водещ на романтичното предаване "Един за друг“ по Нова телевизия. Той не разкрива как и при какви обстоятелства е срещнал тайнствената Ивета, която е далеч от медийните среди. Сега двамата живеели заедно с неговите деца от първия му брак. Голямата му дъщеря Ема, която е кръстена на него, е вече 15-годишна тийнейджърка, а по-малката ѝ сестричка Дара е едва на 5 годинки. Емо обаче иска и трето дете от половинката си, която в момента е студентка в НБУ. А самата тя нямала нищо против. Синоптикът винаги е признавал, че мечтае да има син, който да наследи фамилията му.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Любопитни новини:
Сашо Кадиев обяви кога ще е сватбата
Готов е трейлърът на филма за футболната легенда Гунди
Популярна пловдивчанка попадна в неприятна ситуация
"Гугъл" спира една от своите услуги
Емил Конрад втрещи с изказване на майка си
Емо Чолаков и жена му са голяма опора един за друг, любовта им пр...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).