Ексклузивни модели показаха в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:18 / 26.01.2012
1709
9 ексклузивни модела показа по време на Седмицата на модата Пловдив 2012-та една от най-новите модни къщи у нас THELO (искам). Това е дебютната колекция, която презентира визията на модния ни лейбъл за съвременния мъжки стил, обясни Алекс Манчев, познат в столичните арт среди като моден фотограф, но в случая - мениджър и едновременно с това рекламно лице на THELO. 

"Нарекохме колекцията Alekzander - в превод от гръцки означава "защитник на мъжете". Това е една наша алегория, а именно, че с тази колекция мъжете ще се чувстват комфортно и защитени от големите изисквания на модата днес. Защото с нашите дрехи те покриват всичките й стандарти" - обясни Алекс минути преди ревюто.

Идеална кройка, естествени материи, перфектно изпълнение и усет за детайла показаха 8-те сака и палтото в колекцията. Силни аплодисменти предизвикаха авангардно решените ревери, някои от които могат да се носят като прикачен шал. Нестандартното е, че всеки модел е със собствено име, отново вдъхновено от гръцките традиции: Aetos (орел), Icarus (Икар), Hector (Хектор), Timeus (перфектен), Ambrose ( Безсмъртен), Plato (Здрави рамене), Solon (Мъдър), Lex (от името на Александър, защитник на мъжете, нo в друго звучене и Alfa (началото) - двуредният модел в черно, който представи именно Алекс Манчев. С него на сцената за финала на дефилето излезе и дизайнерката на колекцията Николета Георгиева. 

Седмицата на мъжката мода продължава - международната фотографска изложба, която фокусира вниманието върху мъжката модерна визия, е с вход свободен в Търговски Център Екселсиор Пловдив.

Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Звездно бебе с приказна погача
Троен годеж в Hell's kitchen
Марина Стоименова: Гледам го и не мога да го осъзная
34 години заедно: Ето я жената на Орлин Горанов
Алекс Гърдева: Бони показа много подлост и наглост!
Журналист за "Денсинг старс": Позорен финал! Крайно несправедливо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).