Дъщерята на Ванко 1, известна като една от най-красивите пловдивчанки, вече е с гадже

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
16:14 / 11.01.2022
36030
Сексапилната дъщеря на Ванко 1 си има ново гадже. Тъмнокосата красавица с огромен естествен бюст залюби популярен влогът. Новият на Ивана Главчева се казва Васил Андонов, но е по-известен като Андон в интернет пространството. Двамата разкриха за връзката си навръх Нова година. Те прекараха последния ден от годината в Пампорово.

Новоизлюпената двойка се радва на снежните красоти по пистите в родния курорт, а по-късно се забавлява в тузарски ресторант. Наследничката на Ванко 1 е една от най-желаните жени у нас. През миналата година тя завърши гимназия, ала изглежда доста по-секси и зряло от наборките си. 19-годишната брюнетка редовно споделя фотоси в мрежата, на които демонстрира стегнати бедра, тежък грим и тунинговани устни - единствената й корекция засега.

Младата мадама е блян за много мъже и има куп ухажори, но явно популярният влогър е открил пътя и към сърцето й. Васил не потвърди, но и не отрече за връзката си с щерката на рапъра. Попитан дали си има гадже, той не отговори. Ивана е много близка с популярния си татко, пише "България Днес“.

Най-вероятно Ванко 1 е одобрил новата половинка на щерка си и дори вече се е запознал с него лично. През миналата година Васил Андонов се раздели с дългогодишната си приятелка Никол. Той обясни, че двамата са имали много проблеми, които не е имало как да разрешат. Ивана имаше връзка със състезателя пo спортна стрелба Ангел Чонин. Връзката им не трая дълго, а изглежда щерката на Ванко 1 е открила любовта в лицето на популярния Андон.

Виж коментарите (6)

Още по темата (3974):
16.12.2022 С "Ферари" за 1 млн. лева Нинджата замина за Гърция на лов за евтини
имоти
30.09.2022 Няма да я познаете! Ето я пловдивчанката Симона от "Фермата" преди
тунинга!
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Прибирах се от участие в Пловдив, когато заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).