До 2 г. затвор грозят развратната двойка, спипана на калъп върху капака на кола (18+)

Автор: Васил Динев
Коментари (45)
14:51 / 10.08.2016
31399
Нощен секс върху капака на паркирана кола, който шокира жителите на блок в столичния квартал "Люлин", може да има печални последици за разгонената двойка. 

На него се вижда как гол мъж е проснал жена на задния капак на сребриста кола. Според текста, придружаващ снимката, горещата сцена се е разиграла на паркинг на 6-и микрорайон. 

В близост се намира нощен клуб, в който вероятно двамата са се почерпили, преди да съберат смелост публично да изразят горещите си страсти.

През лятото подобни сцени могат да се видят често по паркове и градинки в София, пише днес "Телеграф" Топдестинацията за ласки на открито за столичани е местността Копитото на Витоша. 

Особено в петък и събота вечер по отбивките към планината е пълно с паркирали поклащащи се коли на отдали се на страсти двойки. Това, което много от тях не знаят, е, че сексът на открито е наказуем като дребно хулиганство и нарушаване на обществения ред, а извършителите ги грози две години затвор. 

В повечето случаи те отнасят парична глоба, а полицаите са склонни да си затворят очите срещу 20 лева.

Санкцията обаче може да нарасне значително, ако се прецени, че деянието е особено дръзко - например ако се извършва посред бял ден или е в близост до детска градина или училище.

Освен Копитото сред любими места за софиянци за ласки на открито са местността Камбаните, парк "Лебеда" в жк "Западен парк", поляната зад пощата в "Мусагеница", Арменската градинка на ул. "Тодор Бърмов".

Виж коментарите (45)
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).