Десислава /DESS/ - първа и за журито, и за зрителите на "Евровизия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
13:35 / 15.01.2012
6985
Десислава /DESS/ отива на финал на "Евровизия" с песента си "Love is alive". Композиторът Стефан Димитров, председател на Академията на "Българската песен на Евровизия 2012", обяви именно песента на Деси, класирана на първо място от професионалното жури. Пак тя грабна първото място и при гласуването със смс-и от зрителите.

Десислава /DESS/ бе сравнително лаконична по отношение на представянето си: "Радвам се, разбира се. Искам да кажа, че заложих на семпло изпълнение, за да се подготвя добре за финала. Специални благодарности на екипа, с който работих по песента - а именно хореографа Анета Авакян, танцьорите Калин и Иво от трупата на Нешка Робева, беквокалистите - Неделяна от пиано бар"Хавана", Бобо и Дани."
Македонецът Даниел Каймакоски, който стана популярен в България покрай риалити формата "Пей с мен", дойде специално от Виена, където живее и работи, за да пее с талантливата певица.

Десислава благодари и на Борислав Миланов от "Симфоникс", композитор на "Love is alive", който бе неотлъчно до нея. "Щастливи сме, че песента отива на финал. За нас не е голяма изненада, защото честно казано, го очаквахме. Това, което не харесвам, е отново реакциите, че поп фолка бил спечелил. Извинявайте много, но песента на Десислава не е поп фолк и всеки, който разбира от музика, може да чуе, че тя не е една поп фолк певица, а изключително талантлив творец! Иска ми се да спрат завистливите подмятания, защото съм сигурен, че Десислава би представила България достойно!" - обясни Борислав Миланов.

Финалът на "Евровизия" ще е на 29 февруари, в зала 1 на НДК, когато ще бъде излъчен и българския победител.

Виж коментарите (15)

Още по темата (1):
14.01.2012 Днес е полуфиналът на българската песен в "Евровизия"
Още новини от Любопитни новини:
Успешен спортист, депутат и министър празнува днес
Любов от пръв поглед в семейството на двойка от "Един за друг"
Празник е! Имане ден имат жени с интересни имена
Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"
Антоанет Пепе и Иво Карамански се сгодиха
Ергенът се изложи много в ефира на bTV


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).