Четири извънредни прожекции до четвъртък на филмовите нощи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:48 / 21.07.2008
2353
С четири извънредни прожекции продължава програмата на "Филмови нощи във Филипополис", съобщиха организаторите. От днес до четвъртък ще бъдат показани отново едни от най-интересните заглавия от програмата на кинопанорамата.

Тази вечер от 21.15ч ще бъде прожектирана комедията Г.О.Р.А - най-скъпият (и най-успешен) турски филм, правен някога. Г.О.Р.А е изпълнен с действие и страхотен свеж хумор, който пародира умело с едни от най-големите холивудски хитове - Междузвездни войни, Матрицата, Мъже в черно, Петият елемент, Седморката на Блейк - при това без да се опира на никакви пошлости и долнопробен хумор. Специалните ефекти са на нивото на най-скъпите и касови продукции на холивудското кино, а саундтракът е достоен за всяка една суперпродукция. Г.О.Р.А е филм, какъвто досега едва ли сте гледали и скоро едва ли ще видите. При това хуморът си е чисто наш, балкански, много смешен и мъничко сериозен.

Филмът разказва за дребния мошеник Ариф, човек с изключително голяма и приказлива уста, изкарващ си прехраната от търговия с килими, туризъм и какво ли още не.
Но мечтата му е да продаде снимки на НЛО на някой от жълтите вестници, за да спечели малко пари и да стане известен. Всичко за него се движи в нормалният ритъм до деня, в който в магазина му влизат принц Чарлс и жена му, които са изключително заинтересовани от неговите килими.

Утре зрителите ще могат да гледат отново хита "Любов по време на холера", в сряда - "Моето мъничко нищо", а в четвъртък - "Обещай ми". Всички прожекции са с начален час 21.15 часа.

Виж коментарите (0)

Още по темата (21):
24.07.2008 С филма "Обещай ми" приключват тазгодишните филмови нощи
23.07.2008 Едноседмични извънредни прожекции на "Любов по време на холера" заради лошото време
22.07.2008 "Любов по време на холера" на "Филмови нощи във Филипополис"
20.07.2008 “Моите боровинкови нощи” и “Герой” на филмовите нощи тази вечер
19.07.2008 Тази вечер – филми на Кустурица и Люк Бесон на филмовите нощи
18.07.2008 Киношедьовърът “Манхатън” и “Когато порасна, ще стана кенгуру” довечера на филмовите нощи
Още новини от Любопитни новини:
Иво Аръков си стегна багажа, обяви нещо гандиозно
Днес една от най-големите сексикони на Холивуд става на 94
Шеф Андре Токев: Хората да не се отказват в най-трудните си момен...
След присъдата на Доналд Тръмп проговори дъщеря му Иванка
Една от най-популярните тв водещи у нас показа снимка от бала си
Болестите, които ни "пазят" работното място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).