Боядисаха в различни цветове стълби в центъра на Асеновград

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
17:30 / 27.08.2015
4801
След ремонт стълбите до Градска библиотека "Паисий Хилендарски" в Асеновград бяха боядисани в различни цветове по инициатива на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към община Асеновград, съобщиха от пресцентъра на общината.

Кметът на общината д-р Емил Караиванов подкрепи пъстрата идея и смята, че така ще се вдъхне живот на публичното градско стълбище, което е връзка и между кв. "Изток" и централния площад на Асеновград. 

Караиванов спомена, че идеята е нестандартна, но се надява тя да предизвика добро настроение за минаващите по тези стълби съграждани и гости на града.

 "Понякога, в забързаното си ежедневие не обръщаме внимание на дребните неща. А именно те са тези, които могат да променят деня ни в положителна посока. Нека тази цветна дъга донесе повече усмивки на всички асеновградчани", сподели още кметът на община Асеновград д-р Емил Караиванов.

Виж коментарите (6)
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).