Блондинки превземат Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:14 / 06.06.2008
3134
Блондинките завладяват Пловдив от 9 до 11 юни. Организатори на събитието отново са продуцентска къща "Нова световна визия" със собственик Олга Ускова и асоциацията на блондинките с управител Ирина Белевска. Лице на инициативата е принцесата Денис Димитрова. Пловдив е само първата спирка от обиколката на страната, която предприема Седмицата на блондинките. Сред останалите градове, където ще гостува уникалното събитие, са Варна и Велико Търново.

Седмицата на блондинките в Пловдив е с благотворителна насоченост и ще премине под надслов "Ние искаме да направим този град по-чист!". Русите дами ще подкрепят инициативата на фондация "Искам бебе" и салони "Арлет" за подпомагане на семейства с репродуктивни проблеми, Националното училище за музикално изкуство "Добрин Петков", както и пловдивския общински приют за безстопанствени животни. Заедно с "Чистота" пък блондинките ще се погрижат за чистотата на пловдивските улици.

"Най-русата" седмица ще стартира официално на 9 юни в 10.00 часа със стрийт парад, където специално участие ще вземат балерината от "Болшой театър" Влада Парфенова, приказни герои и екзотични балерини от фирма за партита "Pantera", ученици от Националното училище за музикално изкуство "Добрин Петков", мажоретният състав и духовият оркестър на община Марица. Шествието ще започне от площада на община Пловдив и ще завърши в най-изискания шопинг мол в Пловдив - "Екселсиор".

По същото време в "Екселсиор" ще бъде открита изложба на детски рисунки на тема "Пеперудите-феи, които пазят земята и техните приятели дракони", а блондинките ще преодоляват страха си от високо заедно с човека-паяк Иван Христов. По време на международната седмица на блондинките всички руси дами ще имат възможност да пазаруват на преференциални цени в търговските обекти, обозначени със специален розов знак.

Гала-вечерта "Бал на Блондинките" е стилна инициатива в рамките на "Седмицата на блондинките" и ще се проведе в понеделник от 19.00 часа в хотел "Санкт Петербург". Това е културно-светско събитие, което се провежда в оригинална форма, необичайна за традиционните вечери. Специални гости на събитието са известни блондинки и техните приятели, политици, кметове, представители на водещи българо-руски компании, дипломати, вип-персони и бизнесмени.

На бала ще бъдат връчени награди "Диамантена пеперуда" в различни категории.

През следващите два дни ще се проведат още оригинални инициативи като лекция на тема "Здравословно хранене", блондинско розово парти в пиано бар "Тракийский стан", уроци по грим. За финал блондинките ще посетят концерта на Лили Иванова в пиано бар "Excel" в Пловдив, която вече е носителка на наградата "Диамантена пеперуда" в категорията "Блондинка с припев".

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Стефан на Гала показа дъщеря си, която е абитуриентка тази година...
Главчев: На никого в правителството не му е хрумвало да увеличава...
Полина от Hell’s Kitchen стана фолкпевица
Шокираща сцена на изнасилване в новия филм на Мария Бакалова, къд...
На вкус горчи, но е истински помощник в борбата с кистите
Звездомания тресе Кан


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).