Баща-рогоносец и син-снаха в щура френска комедия довечера във Военен клуб

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:06 / 30.11.2011
1698
Шеметно приключение с много смях и една проститутка гарантира "Горката Франция" с оригиналния хумористичен ъгъл, под който разглежда сексуалната ориентация, сблъсъка на поколенията и семейната изневяра. Разбивачът на сърца Фахрадин Фахрадинов, познат като Явор от "Забранена любов", е подбрал пиеса, която разтоварва от ежедневните проблемите с остроумен текст от Жан Ко - доказано име в съвременната френска драматургия и съмишленик на Сартр.

Устатият Сашо Дойнов влиза в образа на баща-рогоносец с професионална лекота. Намигвания от нескончаемите му забавни превъплъщения на малкия екран сгрява душата с чувството на нещо близко и познато. Александър Кадиев, Пацо от "Стъклен дом", пък обира овациите на сцената като "снаха" на собствената си майка- Катето Евро. 

Комедийна класика е мъж да изпълнява роля на жена или на нежен мъж, а щом салонът се залива от смях - значи Сашето Кадиев е успял с ролята си. Успяват и останалите актьори, които довечера ще смигнат на пловдивската публика от сцената на Военен клуб в 19 часа.

Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Почина Алберт Руди, продуцентът на "Кръсникът"
Защо да бягаме всеки ден
Съдийка от Dancing Stars избухва с нов впечатляващ проект на теле...
Щерките на Стоичков и Фатик в общ бизнес за милиони
С това смути Дженифър Лопес сваля 5 кг за 3 дни
Учените откриха седем нови планети


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).