Андреа благодари на Рачков за гаврата със снимка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
21:18 / 05.03.2020
27542
Андреа лесно може да предизвика вниманието върху себе си, дори и да не става дума за доскорошната й любов Кубрат Пулев. Достатъчно е да покаже поредното си фотошоп творение в социалните мрежи.

Именно заради честата употреба на любимата програма на популярните лица, наскоро Рачков направи безпрецедентна гавра с поп фолк дивата. В скорошно издание на "Като две капки вода", докато хвърляше всевъзможни закачливи лафове в родния тв ефир, актьорът акцентира върху... дупето на Андреа.

Двамата със Зуека показаха макети на големи и малки дупета на известни дами, сред които това на Кардашиян и Гери-Никол. А в края на смешката дойде ред и на задните части на Андреа, които бяха най-малки. "Те изглеждат така след фотошоп", заяви Рачков и предизвика бурен смях в залата.

Разбира се, проявата му не остана незабелязана и от оригинала. В профила си в социалните мрежи Андреа написа единствено: "Няма лоша реклама" и поясни, че изобщо не се е засегнала.

Очаквано фолкдивата не пропусна да върне "жеста" на тв водещите като ги ухапа на тема възраст, пояснявайки, че е израснала с техните изяви.

"Искам да благодаря на Димитър Рачков, когото винаги съм харесвала и възхищавала на таланта му! Както и на Зуека, с когото израснах по времето на "Каналето", което обожавах, също и неговата игра в него. Цялото ми семейство винаги се е забавлявало на актьорската ви игра!

Но най-вече благодаря на г-н Халваджиян, който за пореден път успя да направи една великолепно забавна шега! Разбира се на мой гръб, но това по-скоро ще приема за комплимент, отколкото за обида. След като вдигането на рейтинг на нечий гръб е задължително в шоубизнеса. Мисля, че съм горда, че избрахте моя! Поздрави и целувки!", написа Андреа, цитирана от Шоу блиц.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Любопитни новини:
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).