5 приложения на акумулаторния винтоверт

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:00 / 20.02.2024
6619
Електрическият винтоверт се превърна в един от любимите и задължителни инструменти на домашния майстор. Той е лесен за използване и изключително практичен – може да помогне в разнообразни дейности у дома. Но още по-удобен може да бъде акумулаторният винтоверт, който няма кабели и има възможност да бъде пренасян и използван навсякъде. Ето няколко ситуации, в които той ще ви бъде от изключителна полза.

За домашни ремонти

С винтоверти могат да се завиват и отвиват винтове, да се завъртат гайки и болтове, да се пробиват малки дупки, особено на труднодостъпни места. Това ги прави незаменими помощници в малките домашни ремонти. Ето някои ситуации, в които такъв инструмент може да ви е от помощ:

- Ремонт на панти и дръжки на врати и мебели

- Ремонт на битова техника

- Поставяне на картини и рафтове

- Монтиране на стойки за телевизори на стената

- Монтиране на гипсокартон

- Поставяне на подови настилки

- Сглобяване или разглобяване на мебели

За работа по автомобила

Ако имате познанията и уменията да се грижите за автомобила си, винтовертът ще ви бъде от полза и в гаража. С него можете да си помагате при смяна на гуми, при дребни поправки по двигателя, при смяна на акумулатора, за разглобяване и сглобяване на елементи по таблото. Можете също така да премахнете и монтирате корите на вратите, да направите ремонт на електронни части и др.

За водопроводни ремонти

Ако имате нужда от леки ремонти по водопровода, винтовертът отново ще ви влезе в работа. Той ще ви помогне, когато искате да монтирате мивка или тоалетна например, когато желаете да смените кран или се налага да ремонтирате бойлера. Можете да закрепите тръби, скоби или фитинги.

За работа по електроуреди и електрическа инсталация

Ако телевизорът или печката се развалят и имате идеи как да ги поправите, винтовертът ще ви помогне да отворите уреда, да отвивате и завивате многобройните винтове по частите, а също и да монтирате проводници. Що се отнася до електрическите инсталации у дома, с винтоверт ще можете много по-лесно да инсталирате ключове за осветление или контактите в стаите. Ще можете също така да сглобите съединителни кутии, да монтирате лампи и други необходими дейности.

За работа по двора

Работата по двора на дома ви също може да е по-спорна и лесна, ако използвате винтоверти. Те са подходящи за дейности като поставяне на огради, монтиране на настилки върху тераси или веранди, изглаждане на навеси, сглобяване на външни мебели и др.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Марина Стоименова роди
Звезда е в социалните мрежи, но не с пластичните си интервенции, ...
Видео на танцуващо мече на пътя побърка интернет
Веществото от Хималаите, което удължава живота и подпомага здраве...
На 50 години Росица Пейчева стана майка за трети път
Дивна: Подкрепата идва от най-неочакваните места, от цялата вселе...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).