35 лв. за концерта на Таря Турунен в Пловдив през септември

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:51 / 02.06.2011
4346
Във връзка с грандиозния концерт на финландската супер звезда Таря Турунен, който ще се състои в Античния театър в Пловдив на 21 септември тази година, анонс за събитието направиха днес областният управител на Пловдив Иван Тотев и организаторът Васил Върбанов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Турунен ще представи спектакъла си "Beauty and The Beat", заедно със звездния барабанист Майк Терана и оркестъра и хора на Пловдивската филхармония. 

Шоуто ще открие SOUNDS OF THE AGES 2011 - новия музикален форум, който ще се състои за първи път тази година, по идея и под патронажа на Областния управител на Пловдив Иван Тотев.

"Искаме този музикален форум да стане традиционен за Пловдив", каза Тотев. Стана ясно, че музикалното събитие ще е супер отворено по отношение на стилове музика. Старта на събитието е с концерта на финландската звезда. Тя ще пристигне три дни преди събитието, за което има сериозно заявено българско участие, включително и Пловдивската филхармония.  

"Този музикален форум спокойно може да се нарече магически. За две седмици сме продали около 40% от билетите за концерта", категоричен беше Върбанов.

Амбицията на SOUNDS OF THE AGES е всяка година, в края на лятото, да събира в сърцето на България феновете на рока и ценителите на изкуството за няколко незабравими дни в стария Пловдив.

"Цената на билетите е 35 лв., като идеята е с тази цена форумът да е достъпен за повече хора", допълни областният управител Иван Тотев

Освен това се разбра, че организаторите обещават изключително светлинно шоу по време на концерта, което е и било едно от изискванията на Турунен и нейният екип.

Повече информация за закупуване на билети можете да намерите в специализираните сайтове.  

Този браузър не поддържа видео елемента.


(c) ПОТВ

Виж коментарите (1)

Още по темата (5):
21.09.2011 Намесиха НАСА в концерта на Таря
20.09.2011 Таря Турунен: Впечатлена съм от Пловдив, надявам се да се върна отново
тук
02.06.2011 Разкриват подробности около музикалния форум Sounds of the Ages
01.06.2011 Финландската супер звезда Таря Турунен с грандиозен концерт в Античния
театър
14.04.2011 Официално: Таря Турунен в първия ден на Sounds of the Ages 2011
Още новини от Любопитни новини:
Актриса често пазарува от битака: Това е най-прекрасното място
Мъж получава по 1800 евро подарък на месец в продължение на три г...
Почина българският Брад Пит
Миската Венцислава Тафкова изневери на диетата си
Ники Минаж се извини
Завинаги загубихме голям глас на рока


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).