105-годишна американка: Пиех, пушех и се забавлявах до късно

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:37 / 19.06.2018
5656
Хелън Граниър от Палм Харбър, Флорида, САЩ, отбеляза своята 105-годишнина. "Никога не очаквах, че ще живея толкова дълго. В семейството ми такова нещо не се е случвало преди", признава тя за "Дейли Мейл", цитиран от "Блиц". Паметта на Хелън все още е ясна и точна - възрастната жена си спомня събития от целия си живот. Например, помни как на четиригодишна възраст се срещнала с чичо си, който дошъл от фронта, за да посети сестра си, болна от туберкулоза.

Хелън, която живее в старчески дом, разкри пред журналистите тайната на дълголетието си: "Аз пиех, пушех и се забавлявах до късно. Знаете, когато танцуваш много, а сутринта се налага да ходиш на работа", разказва старицата.

Жената споделя откровено още, че е била привлечена в голяма степен и от хазарта. Съпругът й отказвал да я заведе в Лас Вегас, считайки, че тя ще загуби всичко. Поради тази причина Хелън посетила столицата на казината след смъртта на съпруга си.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).